ŠOK

PRELOMIO! MIKI ĐURIČIĆ DONEO KONAČNU ODLUKU: Odlazi i neće više nikad u rijaliti, ali su svi zanemeli kad je progovorio o ŽENIDBI! (VIDEO)

Rijaliti -

Miki Đuričić proslavili su se kao rijaliti igrači. Kulićeva je više puta istakla da ne želi više da se takmiči, te da je u "Zadrugu 2" ušla kako bi obezbedila bolju budućnost svome sinu.Sada je Miljana upitala Mikija šta ona planira da uradi u budućnosti:

- Ili ću u Kupinovo ili u inostranstvo. Možda ću se baviti voćarstvom, poljoprivredom. Ili ću napraviti svoj mikro svet. Otići ću zauvek, ne planiram da se ženim. Uvek imam devojku sa kojom se viđam, volim samoću. Zajednički život ubija. Nisam razmišljao o deci, možda, što da ne. Ali, to nije to, ako ne živite zajedno, što da dete raste bez oca. Ja ne volim kad mi neko ugrožava moj život, ne želim da menjam navike zato što sam ja u ozbiljnoj vezi ili braku. Probao sam više puta u životu i patim se, pa odem. Tako da... ja nikog ne opterećujem kad sam u vezi, može da radi ko šta hoće. Ne volim gušenje - rekao je Miki.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track