Najnovije vesti

ŠOK INTERVJU NIKOLIJE JOVANOVIĆ! Ćerka Vesne Zmijanac progovorila o drogama,  PROSTIRUCIJI, seksu, a ono što je rekla o ABORTUSU će vas ostaviti bez reči
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENA

ŠOK INTERVJU NIKOLIJE JOVANOVIĆ! Ćerka Vesne Zmijanac progovorila o drogama, PROSTIRUCIJI, seksu, a ono što je rekla o ABORTUSU će vas ostaviti bez reči

Stars

Pevačica Nikolija Jovanović, ćerka Vesne Zmijanac, bez dlake na jeziku odgovorila je na sva škakljiva pitanja.

 

Razvod

- Nemam ništa protiv razvoda. Veća je sramota biti u lošem braku i brinuti o tome šta će komšija da kaže.

 

Gej brakovi

- Zašto da ne? Nemam negativan stav o tome uopšte. Ako se ispostavi da su kompetentni da usvajaju decu, zašto da ne? Sigurna sam da bi neki među njima bili bolji roditelji nego mnogi strejt parovi.

foto: Pritnscreen Instagram

Abortus?

- Ne znam kako da odgovorim na ovo pitanje... Jesam vernik, ali živimo u modernom društvu. Sigurno da jeste greh, ali greh je i slagati, greh je i slavoljublje... Nekad je možda veći greh odgajati dete kad nisi spreman.

 

Prostitucija

- Ne, zato što mislim da bi tu bio kraj svakog braka. Postoji jedna teorija da brakovi, ukoliko bi se legalizovala prostitucija, više ne bi postojali, zato što je to možda jedina stvar koja muškarce zadržava u braku.

 

Psihijatar

- Ne, samo treba razlikovati psihijatra od psihologa. Ja lično nisam išla, još imam drugarice kojima skačem po glavi, ali mislim da je jako korisno odlaziti kod psihijatra.

 

Lake droge

- Da, ali ne zato što konzumiram marihuanu, već zbog toga što bismo imali bolji uvid u to ko puši, koliko puši... Mislim da bi bilo bolje, jer ovako je svi puše, a niko nema uvid u to.

 

Život posle smrti?

- Verujem u reinkarnaciju. Ne verujem da je život jedan.

 

Seks na eks

- Nemam ništa protiv.

 

Samoubistvo

- Ne mogu da se igram boga, ali mislim da je samoubistvo najveći greh.

foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/Vip/Foto Damir Dervišagić 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...