Najnovije vesti

ONA JE MOJA NAJVEĆA PODRŠKA U ŽIVOTU! Nikolija nikad iskrenije o odnosu sa roditeljima: Oni su sjajni! Trenutno mi RENOVIRAJU dom u Atini!
Foto: Printscreen Instagram

progovorila

ONA JE MOJA NAJVEĆA PODRŠKA U ŽIVOTU! Nikolija nikad iskrenije o odnosu sa roditeljima: Oni su sjajni! Trenutno mi RENOVIRAJU dom u Atini!

Stars

Nikolija Jovanović priznaje da joj je mama, folk zvezda Vesna Zmijanac, i dalje najveća podrška u životu, iako je i sama majka i da bi bez njene pomoći ponekad bila veoma izgubljena. Pevačica je iskreno ispričala na koji način joj mama Vesna i tata pomažu.

"Koliko god da sam se osamostalila, a već imam svoju porodicu, Relju i ćerkicu, mama je mama. Bez majčine pomoći mnogi bi bili izgubljeni. Trenutno mi mama, ali i tata pomažu da renoviram dom u Atini. Iskreno, ja nemam vremena, ali ni ukusa još, pa to oni rade za mene. Imam sjajne roditelje, koji mnoge stvari rade za mene", kaže mlada pevačica i dodaje da postoje još mnoge stvari u kojima ona nije ni približno dobra kao Vesna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on

"Baš o tome koliko sam malo stvari nasledila od moje pretalentovane mame postoji i jedna mnogo slatka priča. Pre nekoliko dana bila sam kod muzičara Cobija, koji je svirao neku pesmu na klavijaturi, i ja oduševljeno pitam odakle mu takva emocija, a on mi kaže da mu je otac muzičar i da je to od njega nasledio. Iskreno, postidela sam se. Kažem mu:

"I meni je mama pevačica koja peva sa neviđenom emocijom u glasu, a ja ništa" Slična priča je i kada je reč o kuvanju, kao što nemam glas kao mama, nisam ni dobra kuvarica kao što je ona" otkrila je Nikolija Jovanović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on

Ona i njen nevenčani suprug Relja pre nekoliko meseci su proslavili drugi rođendan ćerkice Ree. Nikolija nam je ispričala na kakvim je slatkim mukama zbog svoje naslednice.

"Relja i ja uživamo u njenom odrastanju, a sada je počela da nas prepoznaje kada nas vidi na televiziji, pa čak i peva naše pesme. Prijatelji nas pitaju šta bismo voleli da Rea bude kada poraste, a ja sam posle jednog takvog pitanja shvatila da smo mi umetnička porodica. Relja i ja pevači, jedna baka pevačica, druga je bila balerina, jedino nas je zeznuo moja tata, koji je diplomirani ekonomista! Pa, eto, možda povuče na njega", otkrila je pevačica.

Nikolija je dodala da u poslednje vreme veoma retko izlazi, za razliku od Vesne, koja se ponaša kao tinejdžerka.

"Što je starija, ona nekako ima sve više energije i snage za izlaske! Meni je ona kao neka tinejdžerka, ja se ponašam kao gospođa u godinama, a ona je uvek za akciju i dobru muziku",  kaže Nikolija.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Alo / Foto: Printscreen 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...