SVI TE NAZIVAJU KU.VOM I NULOM OD MAJKE: Izabela rasplakala Slađu, a onda se umešao Mili! Njegove reči će ćerki odzvanjati u GLAVI!
Foto: Printscreen/Happy

SVAĐA

SVI TE NAZIVAJU KU.VOM I NULOM OD MAJKE: Izabela rasplakala Slađu, a onda se umešao Mili! Njegove reči će ćerki odzvanjati u GLAVI!

Rijaliti -

Izabela Alijoski je svojoj mami Slađani rekla da bi trebalo da se stidi jer je svi nazivaju ku.vom. Ona je u svom izlaganju objasnila da Slađu svi kritikuju i govore joj da je nula od majke, te i da se raskalašno ponaša i konstantno kokerita s muškarcima.

"Svaki je.eni dan govorim sa kim majka treba da razgovara ovde u vili, a sa kim ne. Slađa me ne sluša i uvek napravi neku glupost. Umesto da me savetuje kao ćerku i govori mi koga treba da se klonim, ona se pravi kao da ne postojim. Majko, ja nemam uticaj na tebe i nemam nameru da ga gradim ovde pred kamerama. Ako ti je lepo da te kanale, da ti govore da si ku.va i nula od majke, onda svaka ti čast", rekla je Izabela Slađi.

foto: Printscreen/Happy

Ona je zatim još oštrije oplela po svojoj majci govoreći joj da joj se ljudi u spoljnom svetu smeju.

"Ako je tebi lepo da te gleda sin od devet godina i njegovi profesori kako se ponašaš i da ga posle toga posle prozivaju, onda u redu. Ja neću da se mešam", dodala je Izabela.

foto: Happy screenshot

Slađa se prvo smejala, a onda je i zaplakala.

"Razumem šta mi pričaš, ali ne moraš da budeš toliko gruba prema meni. Naravno da mi nije smešno. Vidiš da plačem", rekla je Slađa u svoju odbranu, a zatim se u raspravu uključio i Milutin Radosavljević Mili, koji ju je branio.

"Izabela, ti si ljubomorna na svoju majku i zbog toga je sputavaš namerno. Ona super izgleda za svoje godine i zato je blatiš kad god imaš priliku. Jedan dan pričaš kako imaš najbolju majku na svetu, a drugi dan vičeš kako je nula od roditelja. Odluči se više", rekao je Mili Izabeli, koja ga je pogledala popreko.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track