Najnovije vesti

JOVANA JOKSIMOVIĆ DONELA VAŽNU ODLUKU U ŽIVOTU, A SVI JE PODRŽALI: Prva se oglasila Jelena Đoković, a evo o čemu je REČ! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

DOBILA POHVALU

JOVANA JOKSIMOVIĆ DONELA VAŽNU ODLUKU U ŽIVOTU, A SVI JE PODRŽALI: Prva se oglasila Jelena Đoković, a evo o čemu je REČ! (FOTO)

Stars

Jovana Joksimović je na svom Instagramu objasnila kako želi da uvede zdravije navike u svoj život, a podržale su je i druge poznate ličnosti.

"Kako se približava kraj godine, shvatamo da možda nismo ispunili sve ciljeve koje smo sebi postavili. Moj cilj za ovu godinu je bio da uvedem više zdravih obroka i namirnica, više fizičke aktivnosti i odreknem se nekih loših rutina. Zato mesec koji je pred nama posvećujem zdravijim navikama koje ću deliti sa vama. Tokom decembra pratite moje instastorije, možda nekoga od vas podstaknem da zajedno sa mnom u Novu godinu uđe srećniji i zadovoljniji. Neka počne zdraviji decembar", napisala je voditeljka i dobila ogromnu podršku prijatelja.

Ipak, prijateljice su joj zamerile što ne ostavlja cigarete, a prva se oglasila Jelena Đoković.

foto: Printscreen/Instagram

"Ja znam za koju lošu rutinu navijam da je izbaciš, a radujem se da vidim i sve druge koje ćeš usvajati! Bravo", napisala je supruga Novaka Đokovića, a Jovana joj se zahvalila uz poruku da će to biti velika borba.

Voditeljki je podršku pružila i Branka Nevistić, udato Grujić.

"Izbacila si cigarete? Ako jesi, pratiću te. Ako nisi, vreme je", poručila je ona.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...