ZNAO SAM DA IMA 100 LICA! Marinković opleo po Enisi: Ovo je najodvratniji i najbolesniji rijaliti trenutak IKADA!
Foto: Happy screenshot

SRAMOTNO

ZNAO SAM DA IMA 100 LICA! Marinković opleo po Enisi: Ovo je najodvratniji i najbolesniji rijaliti trenutak IKADA!

Rijaliti -

Enisa Bajramović uhvaćena je na delu - u odluci da ima intimne odnose sa najnovijim članom ekipe "Parova". Ivan Marinković oštro je osudio ovaj njen potez, te istakao da smatra da je to sramota za jednu zrelu ženu.

"Blagi užas. 'Ispod mire sto đavola vire.' Od početka sam nekako znao da je Enisa jako kvarna i podmukla osoba, koja promeni sto lica i to je dosta nas još odavno konstatovalo. Sramota je za jednu zrelu ženu da tek tako sa prvim kojim naleti šatro započne vezu i da odmah sebi dozvoli veliki blam. Sam snimak je daleko najodvratniji i najbolesniji koji sam ikada video u rijalitijima", izjavio je on.

O novom takmičaru Vuji takođe nema lepo mišljenje.

"Odvratan tip. Takve likove baš ne volim. Nadobudan, ali time dokazuje svoju slabost. Nije mi previše zanimljiv, tako da mnogo i ne razmišljam i njemu. Dajem mu, kao i svima, sebe na kašičicu i to samo kada ja hoću, a onda ih stavim na mesto. Moj klan je najjači i tek ću da ga širim!" poručio je i nasmejao se Marinković.

S druge strane, Jelenin trijumf na tabeli uopšte ga nije iznenadio.

"Sa ovolikim procentom i razlikom jeste, ali u svakom slučaju sam je očekivao na vrhu. Drago mi je da ima glasače, jer definitivno ovo nisu samo moji glasači. Ne vidim razlog da se fanovi predomisle, već mislim da će se još bolje plasirati dalje jer se dokazala da i samostalna vredi i jako sam ponosan na nju".

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track