UŽAS

GOLUBOVIĆKA PRED BEG IZ RIJALITIJA ZGROZILA CELU NACIJU! OVO KAD JE URADILA SVIMA SE ŽELUDAC PREVRNUO! Brendon nije mogao da veruje svojim očima: Ti to radiš u ruku?! FUJ! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani zaprepastila je sve kada je mirisala helanke u rijalitiju, kako bi bila sigurna da su još uvek "nosive". Zatim, mirišući čarape u novoj sezoni "Zadruge" ponovo je pokrenula loše komentare, međutim titulu koju joj je publika dodelila Jelena Golubivić oduzela joj je istresajući nos u šaku pa brišući ruke o zidove Imaginarijuma.

"Nemaš ništa toalet papir, maramice... Nemaš ništa ovde! Kako da te slušam kad ne mogu da dišem" žalila se ona Brendonu koji nije mogao da veruje svojim očima.

"Jao, Jelena, ti to radiš u ruku, fuj! Jao, grozota! Molim te obriši dobro ruke, nemoj jaknu da mi isprljaš. Jao, Jelena, fuj", ponavljao je zgroženi Brendon dok se naciji želudac prevrtao.

Inače, Jelena je napravila haos begom iz "Zadruge 2". Ona se pre nego što je pobegla požalila produkciji da se ne oseća dobro, usled čega joj je odmah pružena medicinska pomoć.

Međutim, ispostavilo se da je ovo bila laž. Ona je pobegla, a zbog ovog kršenja pravila ona će snosititi posledice, odnosno moraće da plati kaznu od 50 hiljada evra.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track