ZGROZILA JE NACIJU KAD JE MIRISALA HELANKE, A SAD SE MENJA IZ KORENA: Evo šta je Luna OPRALA U RIJALITIJU! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

nije više ista

ZGROZILA JE NACIJU KAD JE MIRISALA HELANKE, A SAD SE MENJA IZ KORENA: Evo šta je Luna OPRALA U RIJALITIJU! (FOTO)

Rijaliti -

Luna Đogani ušla je u "Zadrugu 2" kako bi se "oprala" i skinula ljagu sa svog imena. Promena kod blogerke se primećuje, pa je tako ona postala i ljubavni terapeut, savetodavac, ali je rešila i da opere sudove, što nije česta pojava, pa i time pokaže svoju bolju stranu.

Naime, u ljubavnim problemima Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić, Luna je neretko ta koja savetuje svog cimera da se smiri, da razgovara sa svojom devojkom, te reše probleme, za koje tvrdi da zna kakvi su.

foto: Printscreen

"Vidi, koliko god problema da imaš sa Aleksandrom, to je normalno, uvek za sebe nađi neki izduvni ventil i u svojoj glavi kaži "okej, proći će sve ovo, izaći ćemo napolje, rešićemo mi ovo, biće sve bolje. Vi ako izdržite ovo, vi ste napolju najjači", učila je Luna Davida kako da se ponaša u vezi sa Aleksandrom.

Ona je zapravo, kako sama vli da kaže, sve to prošla, aludirajući na "Zadrugu 1" u kojoj je mesece provela u zagrljaju Slobe Radanovića, koji je tada još bio oženjen, te dobila epitet ljubavnice.

foto: Printscreen

Drugi kontroverzni par, Bane Čolak i Zerina Hećo, koji su u trenutku svoje najveće ljubavi ušli u rijaliti, ugasili su svoje emocije pred budnim okom kamera Velikog šefa, ali i gledalaca, te svojim žustrim svađama danima pravili pometnju u Imaginarijumu. Luna je i ovde poželela da svoje bogato ljubavno iskustvo, ali i iskustvo u prevazilaženju istih, pokaže i na delu, te je prišla Banetu:

"Razmisli o svom ponašanju. Lepo sam ti rekla, nemoj da pričaš gluposti okolo, nemoj da pričaš neke priče kad ona ne gleda".

foto: Printscreen

Uz blogerkino ime vukle su se priče da je aljkava, neuredna, te da ne vodi dovoljno računa o sebi, ali ni o opštoj higijeni. No, koliko se zaista promenila Luna je pokazala i u kuhinji Imaginarijuma, gde je bez ičije naredbe, uzela da opere sudove sebi, ali i ostalim zadrugarima.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track