KULIĆEVA I DI-DŽEJ ZASLEPLJENI STRAŠĆU, A MAJKA MARIJA SUMNJA U ZOLINE NAMERE: Tad sam shvatila da on uopšte ne misli na MOJU MILJANU! (FOTO)
Foto: Printscreen

ponovo seks pred milionskim auditorijumom

KULIĆEVA I DI-DŽEJ ZASLEPLJENI STRAŠĆU, A MAJKA MARIJA SUMNJA U ZOLINE NAMERE: Tad sam shvatila da on uopšte ne misli na MOJU MILJANU! (FOTO)

Rijaliti -

Nakon već prve vrele noći Miljana Kulić priznala je pred zadrugarima da su ona i njen dečko bili intimni, te da se brine kako će njena majka Marija reagovati. Uz obećanje da će joj sve objasniti te obrazloženje kako je ona "žena koja ima potrebe", brzo je zaboravila na brigu te nastavila sa vrućim igrama kad god se za to ukaže prilika, pa napomenula da joj je veliko olakšanje to što majka trenutno nije u Beloj kući.

I ovoga jutra, dan su započeli tako što su u strogoj tišini vodili ljubav u spavaćoj sobi "Zadruge 2".

1 / 3 Foto: Printscreen Pink

Marija Kulić je, pak, izjavila da smatra da ta veza neće potrajati te da i te kako sumnja u njegove namere.

"Miljana je bila kod lekara jer se prehladila, a u tom trenutku je voditelj upitao Lazara da prokomentariše Miljanin sukob sa Markom Miljkovićem i još pojedinim zadrugarima. On je tada rekao: 'Ja ne mogu sa svima da se posvađam zbog Miljane. Šta ako mi raskinemo za mesec dana? Ja ću onda da budem u sukobu sa svima.' Znači da on misli na rijaliti, a ne na moju Miljanu", tvrdi Marija.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track