POKUŠALA...

MARIJANA ZAPEVALA PA SE ŽESTOKO OBRUKALA, NE USTAJE IZ KREVETA: A tek da čujete šta joj je nakon debakla Rebeka priredila! ZINUĆETE! (VIDEO)

Rijaliti -

Marijana Zonjić prolazi kroz šokove otkako je uživo zapevala na Zadrugoviziji i žestoko se obrukala. Od pristunih dugogodišnjih izvođača do novinara, nema ko nije posumnjao u njene glasovne mogućnosti, pa i u karijeru pevačice koju gradi već dve godine, kako je istakla. Nastup je zaključila izjavom da će nastaviti da ostvaruje svoje snove bez obzira na sve i da nipošto neće poslušati savet Maje Nikolić "da možda počne da radi kao pekarka".

Ipak, komentari su je sustigli kad se vratila u Belu kuću i od tog trenutka je neutešna i ne ustaje iz kreveta. Rebeka Popović došla joj je u sobu za izolaciju s namerom da je malo podigne, ali niko nije mogao da veruje šta joj govori iako je čula jako lošu izvedbu velikog hita "Crno i zlatno".

foto: Printscreen Pink

"Ne možeš tako da budeš bez života. Reci mi šta dobijaš sa tim? Ceo dan ležiš u krevetu. Sta te boli, duša, srce, želudac?" pitala ju je ona.

"Nije to ništa strašno, to je moglo svakom da se desi", sigurna je bila Rebeka, pa nastavila: "Nisi ti ne znam ko, pevaš tek dve godine sa dvadeset godina. Ljudi se godinama bave pevanjem, idu na muzičke akademije, pa se stalno usavršavaju i rade na sebi. Da li kapiraju oni da nismo svi rođeni na bini".

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track