drvlje i kamenje

MOJE DETE JE PONIŽENO I PLAČE CEO DAN! Oglasili se Marijanini roditelji pa opleli po pevačici: Neka Maji Nikolić služi na čast, ima i ona decu! (VIDEO)

Rijaliti -

Prva po redu "Zadrugovizija" u okviru druge sezone "Zadruge" izazvala je buru komentara,a negativni komentari koje je Maja Nikolić dala Marijani Zonjić, odjeknuli su u javnosti. Tokom celovečernjeg šoua takmičari su se predstavljali u raznim izdanjima, a članovi stručnog i novinarskog žirija imali su prilike da ih ocenjuju.

Zadrugarka Marijana Zonjić nastupila je sa Ervinom Mujakovićem i Markom Miljkovićem uz numeru "Crno i zlatno". Pevačkom žiriju se nije dopalo Marijanino pevanje, a najoštrija u komentarima bila je Maja Nikolić koja je najpre upitala Zonjićevu da li se profesionalno bavi pevanjem, a kada je dobila potvrdan odgovor predložila joj je pred svima da promeni profesiju.

"Marijana, možda da probaš da radiš u pekari? To je fenomenalno! Šta misliš o tome?", pitala je pevačica, zbog čega je Marijana propala u zemlju i, uprkos svemu, poručila da neće odustati od pevanja.

foto: Printscren

Kako bi čuli šta o ovom komentaru misli Marijanina porodica, kontaktirali smo njenu majku Dejanu Zonjić, koja nam je kroz plač rekla:

"I Maja je bila mlada i na početku karijere, kao moja ćerka. Moje dete je poniženo i plače ceo dan. Ona peva dosta dobro, meni je dobro pevala. Oni su joj srušili sve o čemu je sanjala, srozali su je i to jako loše utiče na njenu karijeru", rekla je Marijanina majka.

foto: Printscreen

Njen otac takođe smatra da je njegova ćerka dobra pevačica i da je Maja Nikolić bila bespotrebno oštra:

"Moju ćerku je to potreslo, ona peva mnogo bolje od onoga što je sinoć pokazala, bila je prehlađena. Neka Maji služi na čast, ima i ona decu", bio je vidno iznerviran Marijanin otac.

Marijanu su oštre kritike Maje Nikolić, na račun njenog pevanja, očigledno veoma pogodile, jer je čitavog dana u suzama i ne ustaje iz kreveta.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Pink / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track