HAOS

BIVŠA ŽENA GA MALTRETIRALA, DRAGANA MITAR GA PREVARILA... NJEMU SE BAŠ NE DA! Modelsica podnela papire za RAZVOD: Kad budete čuli šta će s detetom ZALEDIĆETE SE! (VIDEO)

Rijaliti -

Dragana Mitar šokirala je Imaginarijum kada je protekle noći priznala da je podnela zahtev za razvod još pre godinu dana. Međutim, još veći šok usledio je kada se osamila u toaletu sa Ljubom Pantović, pa joj ispričala da je bivša žena maltretirala njenog sadašnjeg muža, s kojim ima sina Jovana.

"Nije je maltretirao, više je ona njega maltretirala. Njega je generalno bolelo du*e za tu prvu", konstatovala je Dragana.

"Njega je bolelo du*e za tu decu, realno", nadovezala se Ljuba, koja veruje da Siniša Dragutinović sada radi njoj ono što je njemu radila bivša žena, pa da se zbog svega toga ona oseća kao krivac.

foto: Printscreen Pink

"Mi kad idemo negde, ja Jocu ostavim kod moje mame. Ne kao da ja uvalim dete, ja sam činila dobro. Mislila sam i na njega. On mi kaže: 'Ako ne mogu tvoji, nađi ženu'. Ko može da sačuva moje dete bolje od mene i moje majke? Zna se kakve su dadilje, uopšte ih ne zanima dete, gledaju da odrade posao i idu kući", kritikovala je Dragana.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track