GUŠI SE

DAVID GRCA U SUZAMA! ČIM SE OVO DESILO POČEO JE DA SE PLAŠI ALEKSANDRE SUBOTIĆ: Puca po šavovima, ne može više da izdrži pritisak! (VIDEO)

Rijaliti -

Aleksandra Subotić diskvalifikovana je na Božić pošto je ispred Bele kuće "Zadruge 2" udarila Minu Vrbaški u glavu. Od tog trenutka, njen dečko David Dragojević ostao je "sam" u rijalitiju sa njenim roditeljima Ljubom Pantović i Karađorđem Subotićem koji nisu u najsjajnijim odnosima, a sve više vremena provodi sa Anom Korać, što mnogi smatraju alarmantnim.

Naime, društvo Koraćeve izuzetno mu prija u ovom teškom trenutku, što je i sam nekoliko puta naglasio. S druge strane, "energije su im se poklopile" pa većina veruje da će pući i prevariti devojku Aleksandru, koja se u rijalitiju često svađala sa njim, nije mu dozvoljavala da sa drugima provodi vreme, a posebno sa drugim ženama.

foto: Printscreen/Instagram

Tokom najskorije rasprave za crnim stolom, David je izjavio pred svima:

"Da kažem Ljubi i Karađorđu koji se postavljaju kao veliki roditelji, ja sam bio uz nju napolju (uz Aleksandru i njenu ćerku). Mi smo imali milion svađa. Ona zvoca dok ja ne poludim. Nisam pričao sa njom kad nije nosila bubicu. Prigovarala mi je kad odem da se prošetam sa Savom. Ja sam uvek bio uz Aleksandru i uz Magdalenu. Dete je kod mene i prijavljeno, ide u vrtić. Ona nije htela da uđe ovde ni za Novu godinu. Pravila mi je stalno nervozu, pravila mi je negativnu energiju. Ne želim da se ja osećam neprijatno", rekao je pa odgovorio voditelju na pitanje da li su emocije prema Subotićevoj prestale na ovaj način: "Govorio sam joj: 'Nemoj tako da me gušiš, nemoj da si tako posesivna'. Napušavala me kad odem da prošetam sa nekim. Meni se sve poremetilo u glavi, ne mogu da kažem da se ugušilo, mi smo dve godine zajedno, ne znam šta će se desiti. Ja ću uvek da stanem na njenu stranu, šta god da ona kaže. Ona nikad nije htela da ide bez mene", zaključio je David.

foto: Printscreen Pink

Nakon svađe, pritisak je postao neizdrživ, pa se poverio Lazaru Jeremiću.

"Strašno, ne mogu da verujem. Sve mi se skupilo i trpim. Ja znam šta je ona radila sve za mene. Radio sam sve da bi ona bila srećna. Teško mi je, jer ne znam šta ona misli sad napolju. Meni je haos u glavi. Ne treba mi ništa sada. Ja sad treba da pričam neke stvari, da pravim od nje babarogu, nisam pričao o ovim stvarima ni dok je ona bila tu. Ne znam ni kako se majka moja oseća, ne znam ni da li je uz mene. Toliko puta sam joj govorio da spusti loptu, za njeno dobro, ali nije me slušala. Mene je ubio pritisak, brate. Neću da pričam ništa, neću da ispadne nešto loše", izjavio je David.

"Teško je što si ti ovde i što se sve dešava ovde. U svakoj vezi to rade, ali kad dođe do tih stvari, normalno je da će se klimati. Ovde si prvenstveno zbog sebe. Ti moraš sa sobom da raščistiš šta ti želiš i kako ti smatraš da treba. Gledaj sebe, tebi je sad teško, ali moraš da guraš napred. Sigurno joj nije prijatno da te gleda tako u takvom stanju. Ja sam pravio cirkus, znam kako ti je. Ti imaš 30 godina, moraš da misliš na sve. Ja nju gotivim, ali sve ovo..." govorio mu je Lazar.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track