MALI OD SKANDALA SLAB NA SRPSKE PEVAČICE: Nije samo Karleuša! Ognjen Vranješ je bio sa i OVOM ZVEZDOM! Žena mu jedva oprostila (VIDEO) (FOTO 18+)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

SLAB NA PEVAČICE

MALI OD SKANDALA SLAB NA SRPSKE PEVAČICE: Nije samo Karleuša! Ognjen Vranješ je bio sa i OVOM ZVEZDOM! Žena mu jedva oprostila (VIDEO) (FOTO 18+)

Stars -

Bosnaski fudbaler Ognjen Vranješ po svemu sudeći slab je na pevačice. Naime, pored Jelene Karleuše, Ognjen je bio aferu sa još jednom njenom kolegincom Katarinom Grujić.

Ognjen je jednom prilikom objavio video snimak na Instagram na kojem se jasno videlo kako ljubi pevačicu.

Iako je Grujićeva rekla da su Ognjen i ona samo odlični drugovi, na videu, na kojem je tagovao pevačicu, vidi se kako se ljube u usta. Snimak je Ognjen ubrzo i sklonio.

"Bila sam šokirana kada sam pročitala vest da smo nas dvoje u vezi. Hiljadu puta sam rekla da neću govoriti o svom privatnom životu, ali pojedini uporno pokušavaju da prave priču tamo gde je nema. Ognjen i ja se poznajemo, drugovi smo, ali nismo u vezi", rekla je Katarina.

Fudbalerovu suprugu, Danijelu Vranješ prevara sa Kaćom je dotukla. Ona neko vreme nije želela da mu oprosti izdaju, međutim zbog njihove ćerke je na kraju popustila.

foto: Printscreen

Podsetimo, folk-diva Jelena Karleuša posle izbijanja skandala sa eksplicitnim slikama koje je navodno slala Ognjenu Vranješu, odlučila je da napusti Srbiju i ode kod supruga Duška Tošića u Kinu, gde je fudbaler potpisao ugovor.

Duško se, pošto su procurile slike njegove supruge, samo jednom oglasio i dao punu podršku Jeleni i njihovom braku.

Kurir.rs/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja