ALEKSANDRA SA DAVIDOVOM MAJKOM GLEDALA KAKO JE VERENIK VARA U RIJALITIJU?! Sumnja da je prestao da je voli za 5 DANA: Subotićeva NE ZNA GDE BIJE! Donela veliku ODLUKU!
Foto: Printscreen

HAOS

ALEKSANDRA SA DAVIDOVOM MAJKOM GLEDALA KAKO JE VERENIK VARA U RIJALITIJU?! Sumnja da je prestao da je voli za 5 DANA: Subotićeva NE ZNA GDE BIJE! Donela veliku ODLUKU!

Rijaliti -

Aleksandra Subotić od diskvalifikacije iz "Zadruge 2" boravi kod Biljane, Davidove majke, zajedno sa njenom ćerkom Magdalenom. Poznato je da bez prestanka prati dešavanja iz Imaginarijuma, pa je tako verovatno i svesna prevare koja je potresla Srbiju. Naime, njen dečko i verenik sada je sa Anom Korać.

Davidovoj majci, takođe, nimalo nije lako. S jedne strane, ona smatra da njenom sinu sa Koraćevom nije mesto iako vidi promenu na bolje, a sa druge strane - ne želi da se meša, niti da Aleksandri sugeriše šta joj je sada činiti.

foto: Printscreen

"Nisam srećna što se to dešava Davidu kad ga kod mene čeka verenica. Sumnjam da je Ana neiskrena i već sam rekla da mi se ne dopada i da mislim da njih dvoje nisu dobar par. Aleksandra i Magdalena su kod mene i ja ne želim da vršim pritisak i da Aleks sugerišem šta da radi", izjavila je Biljana.

Aleksandra, pak, ne može da veruje da je David prestao da je voli za samo 5 dana, te je odlučila da želi pre svega da porazgovara sa njim, a tek onda da vidi koji im je sledeći korak.

"Sama mora da odluči, a kaže da joj je neshvatljivo da za pet dana David prestane da je voli i da se okrene Ani. Želi da joj na ta pitanja lično on odgovori i da popriča sa njim o svemu. Nakon tog razgovora odlučiće šta će dalje", ispričala je Davidova majka.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track