DAVID ALEKSANDRU ŠUTNUO PRED CELOM SRBIJOM: Gledala ga kako se ljubi sa Anim i donela konačnu ODLUKU
Foto: Printscreen

KRAJ?

DAVID ALEKSANDRU ŠUTNUO PRED CELOM SRBIJOM: Gledala ga kako se ljubi sa Anim i donela konačnu ODLUKU

Rijaliti -

Nakon što ju je David Dragojević javno prevario pred milionskim auditorijumom i započeo vezu sa Anom Korać, Aleksandra Subotić se o svojim osećanjima poverila njegovoj majci Biljani, kod koje boravi zajedno sa ćerkom Magdalenom.

foto: Printscreen

Davidova majka Biljana Dragojević kaže da Aleksandra i ona na TV-u zajedno

prate njegov odnos sa Anom i da joj zbog specifične situacije nije nimalo lako.

- Nisam srećna što se to dešava Davidu kad ga kod mene čeka verenica. Sumnjam da je Ana neiskrena i već sam rekla da mi se ne dopada i da mislim da njih dvoje nisu dobar par. Aleksandra i Magdalena su kod mene i ja ne želim da vršim pritisak i da Aleks sugerišem šta da radi - rekla je Biljana.

Ona nam je otkrila da joj je Aleksandra rekla da ne može da veruje da je David za tako kratko vreme prestao da je voli, ali i da je donela odluku da želi da razgovara sa njim pre preduzimanja bilo kakvih daljih koraka.

- Sama mora da odluči, a kaže da joj je neshvatljivo da za pet dana David prestane da je voli i da se okrene Ani. Želi da joj na ta pitanja lično on odgovori i da popriča sa njim o svemu. Nakon tog razgovora odlučiće šta će dalje - ispričala je Davidova majka.

Kurir.rs/Blic/foto printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track