Najnovije vesti

ONA JE BILA U ZATVORU, A SADA JE U RIJALITIJU: Ova učesnica sve više iznenađuje! A tek da čujete SA KOLIKO je muškaraca bila!
Foto: Printscreen Happy tv

saznajemo

ONA JE BILA U ZATVORU, A SADA JE U RIJALITIJU: Ova učesnica sve više iznenađuje! A tek da čujete SA KOLIKO je muškaraca bila!

Rijaliti

Natalija Natali Vukmanović, izazvala je burne reakcije kao i poglede muških takmičara od kako je ušla u vili "Parova". Podigla je prašinu masirajući Milija, a u emisiji "Upoznajte Parove" priznala je šta je sve radila u životu.

 

-Ja sam se udala sa dvadeset godina, putovala sam svuda to me ispunjava, nije bitno da li imaš jednog muškarca, dvojicu ili pet, ti brojiš na prste koliko si imao žena - rekla je Vuji Natali.

 

Voditeljka Anđela Lakićević pitala je da li je moguće da je imala samo jednog muškarca, a Natali je potvrdila da je imala samo jednog i da je to moguće kada nekog voliš. 

 

Anđela se dotakla i Natalijinog boravka u zatvoru, pa je tražila da joj objasni zašto je bila na tom mestu.

 

-Ja sam bila u zatvoru tri dana, to je saobraćajka bila. U Požarevac sam išla, to su dve kazne od 150 000 dinara, koje su odjednom došle, ja sam šetala gradom i oni su rekli samo da uzmem to rešenje. Oni su mi rekli ako imaš sada da platiš 150 000 dinara možeš da ideš, nećeš u zatvor, a ja sam rekla kako sada da imam kod sebe. Ja bih volela samo da saznam ko mi je to namestio.

U petak ja nisam mogla odmah da platim, i strpali su me, u ponedeljak je suprug platio tih 150 000 dinara- izjavila je Natali.

 

Ivan Marinković je zaključio da po čim je otišla u Požarevac u zatvor da je uradila neko drugo krivično delo jer se tamo ne ostaje dva ili tri dana.

 

Kurir.rs, Happy tv / Foto: Printscreen Happy tv

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...