DA LI SI SVESNA DA SE TVOM DEČKU SVIĐA DRAGANA MITAR?! Miljana nemilosrdna prema Luni! TI SI JADNICA KOJA MOLI ZA LJUBAV!
Foto: Pritnscreen

Rat se nastavlja

DA LI SI SVESNA DA SE TVOM DEČKU SVIĐA DRAGANA MITAR?! Miljana nemilosrdna prema Luni! TI SI JADNICA KOJA MOLI ZA LJUBAV!

Rijaliti -

Rat između Miljane Kulić i Lune Đogani ne jenjava, pa je Miljana pomenula i blogerkinu bolnu tačku - roditelje i bivšeg dečka Slobu Radanovića i njegovu nekadašnju suprugu Kristinu Kockar.

Kontroverzna Nišlijka izgleda da ne može da podnese vezu blogerke i svog nekadašnjeg prijatelja Marka Miljkovića, a ni Lunine reči. Miljana se naljutila kada je čula da ju je Luna uvrstila među "kokoške".

foto: Printscreen Pink

"Ti za ljubav moraš da moliš. Mene tvoja veza ne zanima. Da li si svesna da se tvom momku Dragana Mitar sviđa? Tebe Dragana boli. Ti si za mene u ovom rijalitiju jadna i bedna. Ti si jadnica koja je molila da ovde uđe pravi muškarac. Ovom momku (Marko Miljković, prim. aut.) do tebe nije stalo. On gleda samo svoj plasman i on je kao i ti jadan i bedan. Kokoško, sedi i ćuti! Tebe niko ne voli, ti si najviše ponižena i drago mi je zbog toga. Drago mi je da Kija i Sloba budu srećni, a ti si nebitna. I svojim roditeljima si nebitna", bila je oštra Kulićeva.

"Šta udaraš na roditelje, smradu jedan, g*vno jedno! Ti si jedna smećarka koja ume samo da pominje roditelje. Smrduljo jedna!", vikala je Luna vidno uznemirena.

foto: Printscreen

Podsetimo, čarke između ove dve zadrugarke počele su pre neki dan, kada se u sukob između Lune i Dragane Mitar umešala Miljana, koja je tada istakla da Marko ima veće simpatije prema bivšoj modelsici.

foto: Printscreen

Marija spustila loptu Doći ću na Miljaninu i Zolinu svadbu

Marija Kulić je još uvek pri stavu da joj se ne dopada ćerkin izbor verenika, ali je naglasila da se više neće mešati. S obzirom na to da se Miljana pomirila sa Zolom, s kojim planira svadbu, Marija će doći ako bude pozvana. "Prihvatam njene stavove ako misli da treba da se pomiri s njim ili ako ne treba. Ali što se tiče drugih stvari je ne podržavam. I imam pravo da je kritikujem. Ono što mi se ne sviđa kod muškarca koji će mi biti zet, već sam rekla, ne bih da se vraćam na to. Kad god budem odgovarala novinarima, ako se bude ubacivao, dobiće ono što sam rekla. Što se tiče njih dvoje, ako me budu zvali na svadbu, ja ću doći."

foto: Ana Paunković, Printscreen

Kurir.rs/ M. T./ Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track