NOVA AFERA NA POMOLU! STALA PRED KAMERE I ISPRIČALA DA JE VARAO ŽENU SA NJOM: Kada ovo bude čuo Buba Koreli neće mu biti dobro! (VIDEO)
Foto: Printskrin/Instagram

otkrivamo

NOVA AFERA NA POMOLU! STALA PRED KAMERE I ISPRIČALA DA JE VARAO ŽENU SA NJOM: Kada ovo bude čuo Buba Koreli neće mu biti dobro! (VIDEO)

Rijaliti -

Bivša učesnica "Parova" Irma Sejranić u emиsiji "Upoznajte Parove" istakla je kako je Buba Koreli navodno varao ženu sa njom.

Njenu izjavu pred kamerama prenosimo u celosti.

"To je istina, nije problem ja ću reći. Ja sam imala neku nezvaničnu vezu sa Bubom Korelijem, par ljudi u rijalitiju je to znalo. Sanjala sam ga danas, ne znam zašto uvek mi nekeko dođe u san. Četiri i po meseca je trajalo, to je bio turbulentan odnos koji je nastao, kad se sastave dve perverzne lude glave. On je neko ko voli žene kao ja", započela je priču Irma i dodala:

foto: Printscreen Instagram

"Ona mu nije supruga, ona mu je verenica! Pitala sam ga hiljadu puta kad ćeš se ženiti, ne namerava još uvek. Nju oslovaljava sa svojom suprugom jer su 10 godina zajedno", priznala je Irma u emisiji "Upoznajte Parove".

"Znači on je svoju verenicu-ženu varao sa tobom?", prokomentarisala je upitno voditeljka, na šta je Irma nastavila svoju priču, pa otkrila čak i detalje njenog odnosa sa Korelijem:

"Pre ulaska u rijaliti, ja sam došla da potpišem 13. septembra ugovor. Mi smo se našli ovde u Beogradu u jednom kafiću. Ja sam njemu tad rekla da ulazim u rijaliti i da sam potpisala ugovor, kasnije smo se našli u hotelu. Rekao je da će me gledati, a ja sam u tom trenutku otišla za Tuzlu, on je ostao u Beogradu", ispričala je pred kamerama Irma.

Kurir.rs, Alo / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja