Najnovije vesti

DEA IMALA OPERACIJU I PRE STRAŠNE NESREĆE! Ovo su prevideli svi, a ona je sama govorila KAO DA JE NEŠTO NASLUTILA! (FOTO)
Foto: Printscreen

kažu da zlo nikada ne ide samo

DEA IMALA OPERACIJU I PRE STRAŠNE NESREĆE! Ovo su prevideli svi, a ona je sama govorila KAO DA JE NEŠTO NASLUTILA! (FOTO)

Stars

Dea Đurđević teško je povređena u stravičnom udesu tri automobila i dva autobusa. Nakon saobraćajke koju je imala sa putničkim autom, izašla kako bi proverila štetu i u tom trenutku ju je udario autobus, u koji se zakucalo još vozila. Prilikom nesreće, zadobila teške povrede ekstremiteta i hitno je operisana od strane vrhunskih stručnjaka koji su uspeli da joj spasu teško povređenu ruku. 12 sati pre nego što je doživela saobraćajnu nesreću, voditeljka je gostovala u jednoj emisiji, a tom prilikom je otkrila da je imala operaciju zuba.

 

Pre udesa koji je doživela, Dea je snimala emisiju kod voditeljke Sanje Marinković. U jednom trenutku dobili su zadatak da urade neku neobičnu stvar, a voditeljka Dea Đurđević morala je da popije živo jaje. Međutim ona to nije uradila, a imala je za to i dobar razlog.

 

- Ne smem, operisala sam zub i ne smem. Izvini - rekla je Dea u emisiji "Magazin In".

 

Voditeljka se i dalje nalazi se na VMA nakon teške saobraćajke, a trenutno je na intenzivnoj nezi. Lekari su zadovoljni kako teče oporavak.

foto: Printscreen MAgazin In

Kurir.rs / Foto: Printscreen

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...