Najnovije vesti

JELENA IZREKLA TEŠKE OPTUŽBE PROTIV DENSERA: Baki je poredio zadnjicu svoje ćerke Anđele i moju! (FOTO)
Foto: Happy screenshot

BIZARNO

JELENA IZREKLA TEŠKE OPTUŽBE PROTIV DENSERA: Baki je poredio zadnjicu svoje ćerke Anđele i moju! (FOTO)

Rijaliti

Jelena Ilić optužila je Bakija B3 da često komentariše njenu zadnjicu i poredi je sa zadnjicom svoje ćerke Anđele Đogani!

foto: Happy screenshot

Nakon brutalne tuče i svađe između Ivana Marinkovića i densera, produkcija je rešila da održi suđenje i dokaže ko je kriv. Pored brojnih svedoka koji su svedočili u Bakijevu korist, ali i onih koji su bili na strani bivšeg muža Goce Tržan, najviše su se isticali upravo njegova devojka Jelena, koja je Ivanu bila i advokat, ali i Đorđe Tomić.

foto: Happy screenshot

Banjalučanin je prokomentarisao da Marinković često provocira densera.

foto: Printscreen Happy tv

- Mnogo puta sam bio prisutan kada je Ivan provocirao Bakija, a jedna situacija posebno mi je privukla pažnju. Ivan je komentarisao njegovu ćerku Anđelu i koliko njih ju je... Sa koliko njih je imala seksualni odnos. Da sam bio u njegovoj koži, ne znam kako bih odreagovao - rekao je Đorđe opravdavajući Bakijevo ponašanje.

foto: Printscreen Happy tv

Tada je ustala Jelena i počela da brani Ivana. Ona je otkrila da Baki često gleda u njenu pozadinu i da je komentariše, a da je korak dalje otišao kada je u tu priču upleo i svoju ćerku Anđelu.

foto: Printscreen Happy TV

- Ivan nije jedini koji vređa Bakijevu porodicu, a jedino je odreagovao na njega. Takođe, često trpim seksualne uvrede od Bakija, pa Ivan ne reaguje na isti način. Baki gleda moju zadnjicu, stane iza mene i sve mislim da će da me dira. Ipak, najbolesnije je bilo kada je moju pozadinu poredio sa pozadinom svoje ćerke. Ej, ta devojka ima dvadesetak godina. Sram ga bilo. Rekao je da i njegova ćerka ima tako malu, sočnu zadnjicu kao ja - rekla je šokirana Jelena.

J. Stuparušić/ Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...