ANA KORAĆ ZAVUKLA SE POD JORGAN, A DAVID SE UHVATIO ZA GLAVU! Sigurni da im dolazi Aleksandra: Dragojević ZANEMEO! (FOTO)
Foto: Printscreen

ŠOKIRANI

ANA KORAĆ ZAVUKLA SE POD JORGAN, A DAVID SE UHVATIO ZA GLAVU! Sigurni da im dolazi Aleksandra: Dragojević ZANEMEO! (FOTO)

Rijaliti -

Osim što po gradu kolaju priče da će se Aleksandra Subotić vratiti u rijaliti u kojem trenutno borave njena majka, otac, kao i bivši verenik sa novom devojkom, po kući se izgleda šuška isto. Ta informacija izazvala je veliki napad panike kod Davida Dragojevića, koji je oštro odbijao da prihvati činjenicu da je to moguće.

foto: Printscreen

"To je nemoguće!" uveravao je on Anu Korać, koja mu se smejala ležeći u krevetu rijaliti hotela.

"Ti sve što si rekao bilo je kontra", odgovorila mu je ona pa naglasila da je bolje da uđe Aleksandra, jer je "od dva zla" smatra manjim.

foto: Printscreen

"Može samo sebe da pokopa", opleo je David, napominjući da je on najbolje zna te da odgovorno tvrdi da se to neće dogoditi.

Iako se držao, u glasu mu se čulo da mu nije svejedno.

Kada je legao pored svoje devojke, ona se prekrila jorganom. Nijedno od njih nije sigurno šta ih čeka.

1 / 5 Foto: Printscreen

Podsetimo, Aleksandra Subotić diskvalifikovana je iz rijalitija pošto je fizički nasrnula na Minu Vrbaški. Malo nakon njenog izlaska David ju je javno ostavio, pa ušao u romansu sa atraktivnom crnkom, Anom Korać. Ovih dana, Ana sumnja kako u njegova osećanja tako i u neželjenu trudnoću. Par ipak uspeva da prevaziđe brojne nesuglasice.

Aleksandra Subotić nastavila je život sa naslednicom Magdalenom u Novom Sadu.

Putem društvene mreže Instagram pohvalila se novim životnim prostorom, u kojem maksimalno uživa sa ćerkicom.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track