NE BIH VOLELA DA JE TRUDNA! Oglasila se baka Ane Korać: A tek da čujete šta je rekla za Davida! PAŠĆETE SA NOGU!
Foto: Damir Dervišagić

SUMNJA U NJEGOVA OSEĆANJA

NE BIH VOLELA DA JE TRUDNA! Oglasila se baka Ane Korać: A tek da čujete šta je rekla za Davida! PAŠĆETE SA NOGU!

Rijaliti -

Velika panika zavladala je u porodici Ane Korać, koja sumnja da je u drugom stanju. Pošto je dečku Davidu Dragojeviću zanosna crnka saopštila koliko joj je muka te da misli da trudna, oglasila se njena baka Milja, koja se nimalo nije obradovala.

"Ne bih volela da je Ana trudna, jer koliko god smo je podržavali u vezi sa Davidom, sada sumnjamo u njegova osećanja prema njoj. Produkcija pravi svesno razdor među njima i David i Ana se sve češće svađaju. Sve ono što ih okružuje im pravi smetnju i njihova veza biće na velikom testu kad se vrati Aleksandra Subotić", iskrena je bila ona.

foto: Printscreen

Deda Petar nedavno je istakao da mu uopšte ne smeta to što njegova unuka pred kamerama uživa u seksu sa dečkom, ističući da je sve to normalno. Međutim, sve se promenilo kada je Ana obelodanila svoje sumnje i u njegove emocije.

"Ne sviđa nam se ni Davidovo ponašanje, jer nema razloga da i dalje bude prisan sa Karađorđem, Aleksandrinim ocem. Možda je za Davida sve ovo sa Anom igra. Sve više sumnjamo i da Ana i David nisu jedno za drugo jer kad se bolje i dublje razmisli ni njihovi životi koje imaju napolju nisu slični. Žao mi je što je tako i ne želim da moja unuka pati. Pogotovo ne bi bilo dobro da rodi bebu sa Davidom, a da se njih dvoje rastanu", kaže Milja Korać.

Milja, pak, nije htela da odgovori da li bi voleli da Ana prekine trudnoću, ukoliko je iz ma kog razloga ne bude želela.

"To će Ana najpre da vidi sa svojom majkom. Verujete da ni sama ne znam šta bih je posavetovala. Ona je uvek bila fino dete koje poštoje svoju porodicu. U normalnim okolnostima za mene ne bi bilo veće sreće nego da nam unuka podari praunuče", jadala se baka.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track