ŠOK!

SANJA JE SVE PRIZNALA MARKOVIĆEVOJ! Otkrila je uživo pred celom Srbijom da joj je TARIFA viša od 250 €, a onda je shvatila šta je rekla... U KATALOGU JE (VIDEO)

Rijaliti -

Sanja Stanković navodno se nalazi u katalogu makroa Mihajla Maksimovića koji je priveden zbog podvođenja, a o njenom bavljenju najstarijim zanatom bruji cela srpaka estrada!

Pre svađe u kojoj je Stanija "okrivila" iznela mnoge detalje, Sanja se posvađala i sa Zoricom Marković koja ju je potpuno raskrinkala. Njihova svađa počela je bezazleno, zbog viljuške i noža, a na kraju je moralo da interveniše i obezbeđenje.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen

"To je već drugi put da me otkucaš ni krivu ni dužnu! Sjaši s mene, nemoj više da mi se obraćaš! Ti lažeš sve u životu! Prvo lažeš devojku sa kojom si", vikala je Zorica na Sanju.

"Licemerna si! Lažeš! Vidim da na gluposti lažeš", uzvratila je Sanja.

"Od danas se ne podnosimo, jer ti si jedan folirant! Foliraš Matoru i foliraš sve! Bolje ti je ćuti, da ne progovorim šta sve znam! Je*eš se napolju, a ovde glumiš da si lezbijka", govorila je Zorica Sanji, a ona joj je vikala da laže.

"A ti plaćaš mlađe momke da te je*u, jer niko neće da te je*e! Zašto su ti prebili sina?! Samo kažem ono što sam čula, da dugujete 15.000 evra i da je zbog toga dobio batine", rekla joj je Sanja.

"U katalogu si, srce moje! Moraćeš da dokažeš to na sudu! Je*eš se za 250 evra! Sva si plastična", rekla joj je Zorica.

"Malo više od toga", rekla je Sanja.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track