ONA JE GLAVNA PROSTITUTKA NA SRPSKOJ ESTRADI: Makroova miljenica, posebni klijenti, najveća cena!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Šok otkriće

ONA JE GLAVNA PROSTITUTKA NA SRPSKOJ ESTRADI: Makroova miljenica, posebni klijenti, najveća cena!

Crna Hronika -

U laptopu je pronađen katalog devojaka, među kojima je i Sanja Stanković, a prema tabelama koje je uhapšeni vodio, istražitelji zaključili da je ona bila među najskupljim eskort-damama

Učesnica rijalitija „Zadruga“ Sanja Stanković glavna je prostitutka uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića iz Šapca, koji se sumnjiči za trgovinu ljudima, saznaje Kurir.

Izvor Kurira iz istrage otkriva da su Sanjine fotografije pronađene u laptopu koji je policija zaplenila u njegovom stanu prilikom hapšenja.

foto: Damir Dervišagić

Rijaliti joj diže cenu

- Tokom hapšenja glavnog makroa sa estrade zaplenjena su dva laptopa i nekoliko mobilnih telefona, u kojima je pronađen katalog devojaka koje su u ponudi. U njemu je dvadesetak dama, među kojima je i Sanja. Ona je jedna od Mihajlovih miljenica, koje šalje posebnim klijentima, a cena joj je od 250 do 500 evra za sat - otkriva izvor.

foto: Printscreen

Prema njegovim rečima, Mihajlo i njegov brat Dušan Milenković, koji je takođe uhapšen, posebno su brinuli o Sanji i tome da dobija najbolje i najimućnije klijente koji nemaju neobične zahteve. Slali su je i na putovanja i izlazili joj u susret kad god je njoj to trebalo.

- Boravak u rijalitiju Sanji će samo da poveća cenu jer su mušterije spremne da plate više za ženu koja je javna ličnosti - dodaje sagovornik.

Prema njegovim rečima, Sanja Stanković za najpoznatijeg srpskog makroa radi već dve i po godine.

- Poznato je da, osim nje, za Maksimovića rade i starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, Plejbojeva zečica Božana Vujinović, kao i Sanjina koleginica, rijaliti učesnica Nataša Šavija - dodaje on.

U Maksimovićevom laptopu, kako je Kurir pisao, pronađena je tabela sa spiskom od čak 300 klijenata, ali i tačni novčani iznosi - koliko su platili za koju devojku.

foto: Damir Dervišagić

Devojke hapšene

Osim političara, za druženje sa elitnim prostitutkama plaćali su i sportisti, menadžeri, vlasnici privatnih kompanija, piloti, advokati i bankari.

- Do Mihajla i njegovog brata, odnosno devojaka koje su radile za njih, dolazili su uglavnom preko preporuke. Neke od njih povremeno su sa klijentima odlazile kao pratnja na „poslovna putovanja“. Bilo je i slučajeva da su ih bogati menadžeri i privrednici iznajmljivali za strane partnere koji su dolazili na poslovne pregovore u Srbiju - otkriva naš sagovornik.

Kako kaže, Maksimović je u svetu džet-seta uživao „veliki ugled“, jer vodi računa o reputaciji devojaka koje zapošljava.

- On je strogo vodio računa čak i o primedbama koje su klijenti imali na devojke i sve ih je uredno beležio. Devojke koje rade za njega dobro su obučene, zgodne, vode računa o svom izgledu i zdravlju, mnoge od njih govore i strane jezike, a u elegantnim haljinama ne izgledaju kao prostitutke, već kao svetske zvezde - kaže sagovornik.

foto: Printscreen

Klupko je, kako je Kurir pisao, počelo da se razmotava kada je nekoliko devojaka u januaru uhapšeno u jednom hotelu sa turskim državljanima. One su osuđene prekršajno zbog prostitucije, ali su pristale da svedoče protiv Maksimovića i njegovog brata, tvrdeći da su ih oni „psihički maltretirali i terali da troše velike količine novca kako bi ugrađivale silikone, išle na treninge i ginekološke preglede o svom trošku, ali i na kurs lajfkoučinga“.

PROZIVALI Stanija i Marko napadali manekenku

POZDRAVIO TE MIHAJLO

U rijalitiju „Zadruga“ nedavno je došlo do verbalnog obračuna između starlete Stanije Dobrojević i Sanje Stanković. Stanija je u toku žučne rasprave napala Sanju da se bavila prostitucijom.

- O čemu mi pričamo ovde, Sanja je privođena zbog prostitucije. Nastavićemo ovo, ne mogu sada. Znam imena i tek ću da govorim. Verujem tim ljudima. Matora, Sanja, hajde ućutite i budite u fejk vezi - rekla je Stanija, aludirajući na Sanjinu vezu sa Jovanom Tomić Matorom.

foto: Filip Plavčić, Damir Dervišagić

Matora je stala u odbranu svoje devojke i tvrdila da to nije tačno, ali je Dobrojevićeva nastavila sa pričom:

- Sanja, da li si privođena za prostituciju? Pljujte, polivajte koliko hoćete, prostitutka si, pa si prostitutka, pozdravio te Mihajlo, to je istina. Ne znaš ko je Mihajlo? Mali je Beograd. Devojka ti je prostitutka i je*e se za pare, ti si joj paravan - vikala je Stanija.

I Marko Miljković je prošle godine u rijalitiju tvrdio da zna da se Sanja bavi prostitucijom.

Makro u pritvoru

ĆUTALI NA SASLUŠANJU

Mihajlo Maksimović i njegov mlađi brat Dušan Milenković u pritvoru su od kraja februara i protiv njih se vodi istraga zbog sumnje da su učestvovali u trgovini ljudima, odnosno da su devojke primoravali da pružaju seksualne usluge za novac.

- Oni su se na saslušanju branili ćutanjem i određen im je pritvor. Devojke za koje se sumnja da su bile žrtve dobile su status posebno osetljivih svedoka - potvrdio je izvor.

Maksimović je ranije osuđivan za posredovanje u prostituciji i falsifikovanje, dok Milenković nije osuđivan.

foto: Kurir

DANAS NE PROPUSTITE NOVI STARS: Haos u domu Jelene Karleuše, Duško poslao papire za razvod dva dana pred Divninu smrt!

Svake srede, samo u dnevnim novinama Kurir čeka vas poklon - magazin Stars!

EKSKLUZIVNO, haos u domu Jelene Karleuše: Duško poslao papire za razvod dva dana pred Divninu smrt! Stars u selu Četereže. Otac rade Manojlović za Stars: Nismo jeli da bismo Radi dali za pljeskavicu. Pratili smo najpopularniju srpsku porodicu: U korak sa Ražnatovićima.

Videćete i transformaciju Maje Berović, od starog lica nije ostalo ništa. Stars Trezor otkriva kako je Vesna Zmijanac varala kolege

Plus, šok intervju sa Milomirom Marićem - Arkan je Albance ubijao sa krova!

Svake srede samo uz Kurir - STARS!

foto: Kurir

Kurir.rs/Danijela Jovanović Foto: Damir Dervišagić,Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja