tuguje

LUNA PATI IZLOVANA U HOTELSKOJ SOBI: Đoganijeva pitala za Marka, Savo joj doneo hranu pa preneo ŠTA RADI MARKO DOK NJE NEMA! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani boravi u hotelskoj sobi Imaginarijuma nakon nervnog sloma koji je doživela zbog raskida sa Markom Miljkovićem. Blogerka je sve uradila da pokuša da se pomiri sa dečkom iz Brusa, međutim, kada je čula okrutne reči da je više ne voli, totalno se slomila pa strašno pohisterisala.

Savo Perović doneo joj je hranu kao pravidrugar, ali i porazgovarao sa njom o tome šta se dešavala u kući dok nje nema.

Peroviću je zasmetalo to što Marko nije otišao odmah za Lunom, nego je ostao da se svađa za crnim stolom sa Majom Marinković i zadrugarima, što su mnogi protumačili kao da Miljkoviću nije dovoljno stalo do blogerke. Savo je imao drugo viđenje.

foto: Printscreen YT

"To kad je neko tvrdoglav i da mu je ponos bitniji od bilo čega... Ne mogu da verujem da nije popustljiv. A vidiš da se jede", rekao je Savo.

Zadrugar joj je preneo da Marko i dalje gleda u njihove zajedničke slike, koje se nalaze iznad bivšeg zajedničkog kreveta, kao i da misli da je hteo da ga pita za njeno stanje, ali je ipak prećutao.

"I dalje gleda u one slike, i dalje su tu. Primetio sam da je u nekom trenutku možda pokušao da me pita, ali je prećutao", ispričao joj je pevač.

foto: Pritnscreen YT

Kurir.rs / Foto: Printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track