STARLETA NIJE BIRALA REČI U SVAĐI S CIMEROM: Stanija vređala Pavlovu mrtvu sestru, a posle svega mu poručila OVO! (FOTO)
Foto: Printscreen

DNO

STARLETA NIJE BIRALA REČI U SVAĐI S CIMEROM: Stanija vređala Pavlovu mrtvu sestru, a posle svega mu poručila OVO! (FOTO)

Rijaliti -

Pavle Jovanović pokušao je da pretuče i zadavi Staniju Dobrojević kada mu je tokom žestoke svađe psovala sestru koja je preminula pre nekoliko godina!

foto: Printscreen

Zadrugari su se žestoko posvađali zbog tunjevine, jer je Stanija zbog velikog nedeljnog budžeta mogla da kupi sebi sedam konzervi. Pavle je tada počeo da je vređa i psuje, nazivajući je prostitutkom, a ni starleta njemu nije ostala dužna.

foto: Printscreen

- Puši ku*ac! Ti si za udaranje ku*cem u čelo! Je*em li ti mamu! - urlao je Pavle na nju, pa mu je ona odbrusila:

foto: Printscreen

- Mama neka ti puši ku*ac! Mamu udaraj po čelu, pi*ka ti materina! Šta hoćeš od mene smeće jedno? Šta ti imaš veze s mojim tunama i mojim budžetom, pi*ka ti materina. Rođena mama nek ti puši ku*ac! Ološu. Koji je, bre, ovo Pavle da me vređa? Kako ti se zove mama? Neka ti klekne i nek ti ga duva. Mamu rođenu udaraj mu*ima po čelu - ponavljala je Stanija i pokušala da ga gađa plastičnom flašom, ali ju je obezbeđenje držalo.

foto: Printscreen

Pavle je nastavio da je proziva i govori da ima seks za novac.

- Tvoj posao je da se je*eš od 16. godine! Laj, av-av-av! Puši ga! Od 16. godine pi*ku slikaš! Kurvo - rekao joj je Pavle pa ga je Stanija udarila tamo gde ga najviše boli.

foto: Printscreen Instagram

- Mami i tati daj, neka ti ga duvaju oboje. Njima to pokazuj. Mama ti je kurva! Sestra ti je kurva! Devojka ti je kurva! Vodio si je na abortus zbog Dragane! - rekla mu je Stanija, a Jovanović ju je upozorio da mu ne pominje sestru. - Samo da ti kažem jednu stvar, budeš li mi u bilo kom kontekstu sestru pomenula, ubiću te ovde na mestu. Ti si klasična kurva - urlao je Pavle, a Stanija ga je provocirala.

foto: Printscreen

- Ma nemoj. Evo, i te kako ću da ti kažem za sestru, sve što ti kažeš meni, ja ti vraćam za sestru. Sestra ti je klasična ku*va! - rekla je ona.

Pavle se tada razbesneo i krenuo ka Staniji u nameri da je bije, ali ga je obezbeđenje zaustavilo.

foto: Printscreen

Nekoliko sati posle, gledaoci su pitali Staniju da li ju je sramota zbog svega što je rekla Pavlu.

foto: Printskrin Pink

- Iskreno, jeste me sramota i žao mi je što sam se našla u toj situaciji - rekla je Stanija, pa se umešala Zorica Marković.

foto: Printscreen

- Ti znaš da je njemu sestra mrtva i da je to njemu bolna tačka?

foto: Printscreen Pink

- Ne! Ja to ne znam. Nisam više znala kako da se branim od tih uvreda, pa sam pomenula sestru. Nisam znala da je imao sestru. Ovom prilikom se od srca izvinjavam Pavlu, njegovoj porodici. Stvarno nisam znala - rekla je Stanija na ivici suza.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen

Besan Udavio bih Staniju

Pavle se zbog svega izvinio porodici: - Izvinjavam se majci što je gledala situaciju koja je veoma teška i koja je zabranjena u mojoj porodici. Čak ni ja nemam pravo o tome da pričam. Da nije bilo obezbeđenja, sto posto bih je udavio kao pile! To moja porodica ne želi. Vrlo mali broj ljudi to zna. Znaju Dragana i Zorica - rekao je Pavle.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track