ALEKSANDRA PRIJOVIĆ MENJA SE IZ KORENA! Ovako nešto nikada nije radila: Meni ne deluje da se snalazim baš najbolje... ALI TRUDIM SE!
Foto: Vladimir Šporčić

iznenadila

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ MENJA SE IZ KORENA! Ovako nešto nikada nije radila: Meni ne deluje da se snalazim baš najbolje... ALI TRUDIM SE!

Stars -

Aleksandra Prijović samo što je postala majka, a već se uveliko sprema za povratak na scenu. Međutim, pored prve pesme koju je snimila posle porođaja, za svoje fanove pevačica naporno vežba i koreografiju.

"Meni ne deluje da se snalazim baš najbolje...", rekla je ona kroz osmeh, pa nastavila: "Trudim se. Ovo je zaista prvi put u životu da radim ovako nešto", priznala je Aleksandra, koja je igrala nenašminkana.

"Nikad se nisam pojavljivala ovako. Ja sam uglavnom uvek bez šminke kada nisam na sceni. Možda stavim maskaru, kremu u boji, ali ne šminkam se mnogo. Samo kada moram", istakla je ona.

Mnogi su primetili da je Aleksandra brzo nakon porođaja povratila liniju.

"Nabacila sam nekih par kilograma više nego što je trebalo. Naravno da je normalno da se ugojiš u trudnoćui, ali ne onoliko koliko sam ja", nasmejala se Prija, pa dodala: "Ali, dobro. Malo sam se opustila pred kraj i čim sam se porodila krenula sam..."

Suprug Filip joj je, kako kaže, najveća podrška.

"On je u fazonu: 'Rekao sam ti, ti čim se porodiš vratićeš se na staru kilažu odmah. Eto, vidi kako izgledaš'. On me podržava i kaže da izgledam odlično", zaključila je Aleksandra.

Kurir.rs/Blic/Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track