SUBOTIĆEVA ANU ŠALJE NA PLAVI MOST, A KORAĆEVA DAVIDOVU BIVŠU NAZVALA TRANDŽOM: Starleta joj pokazala gu*u na kraju! HAOS U BELOJ KUĆI!
Foto: Printscreen yt

reči nisu birale

SUBOTIĆEVA ANU ŠALJE NA PLAVI MOST, A KORAĆEVA DAVIDOVU BIVŠU NAZVALA TRANDŽOM: Starleta joj pokazala gu*u na kraju! HAOS U BELOJ KUĆI!

Rijaliti -

Ana Korać i Aleksandra Subotić teškim rečima su jedna drugu počastile, pa od prostituisanja po podruma, lako su stigle.

"U redu je kada se o meni priča loše, kada David priča sa Anom, a kada ja kažem nešto, to je problem! Soraja te je odj*bala! Dokazalo se da si prostituka! Plavi most", započela je Aleksandra, pa je Ana prekinula.

"Vi ne pripadate ovde! Ja sam miljenica Drveta i ja pripadam ovde! Ti pripadaš da ideš u podrum! Vraćajte se svi u podrum! Za sve to što pričaš dokazaćeš na sudu! Kači se na mene! Ne možeš nam ništa! Ja sam cvetić, pusti ti mene na miru i budi prostituka! Pošto si aseksualna, izgledaš kao trandža! Dođi i uhvati me za moju g*zu", vratila je loptu Koraćeva.

foto: Printscreen yt

Kada se ubacila Pantovićeva, otkrila je kakve je slike Dragojević sam postavljao na svoj Instagram, pa time sebe kompromitovao i ne razmišljajući o posledicama.

"I mami je doveo j*bača iz kladionice. Nisam znala da Aleksandra ide, ali za njega znam. Za žene je normalno da puše k*rac koliko ja znam, ali za muškarce nije. Njega k*raju u Americi, znam ime dekice koji to radi. Slike postoje na Instagramu, sam ih je kačio kreten dok su renovirali od njenih para", umešala se Ljuba pa totalno raskrinkala nesuđenog zeta.

foto: Printscreen yt

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja