OTKAZALI SVADBU U LAS VEGASU, NEMA NIŠTA OD POMIRENJA?! Ovako su Kija i Sloba definitivno OVOG puta raskrstili!
Foto: Vladimir Šporčić, Nemanja Nikolić

zar opet!

OTKAZALI SVADBU U LAS VEGASU, NEMA NIŠTA OD POMIRENJA?! Ovako su Kija i Sloba definitivno OVOG puta raskrstili!

Stars -

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović već mesecima su gradska tema zbog čestih svađa, ali i pomirenja. Niko više živ nije siguran u njihov emotivni status, s obzorom da učesnici prošlogodišnje "Zadruge" jedno pričaju, drugo rade, i obratno. No, ovog puta su otkazali navodnu svadbu u Las Vegasu koja je bila planirana za leto.

Na snimanje jedne emisije u kojoj su oboje članovi žirija, ovog puta su došli odvojeno, svako svojim autom, ušli na posebne ulaze, a tokon trajanje emisije nisu komunicirali kao obično. Kija je samo napomenula da je ovog puta zauvek raskinula sa Slobom.

"Ne volim ga više! Verovala sam da će biti najbolji muž na svetu, ali se pokazao kao veoma loš", rekla je Kija, koja se trudila da izbegne Radanovića, pa je umesto u apartmanu sa ostalim članovima žirija, sama sedela u studiju do početka snimanja.

foto: Printscreen/Instagram

"Prebolela sam ga, ne patim više zbog svega što se desilo. Ponekad se rasplačem kad se setim kroz kakve sam teške trenutke prošla, a ne zato što ga volim. Naš građanski brak je odavno okončan, a Sloba nikako neće da mi da crkveni razvod. Saznala sam da mogu sama da pokrenem postupak, tako da ću to i da učinim", samouvereno je rekla Kockareva.

U studiju se uskoro pojavio Radanović, ali ga je Kija ignorisala. Iako sede jedno pored drugog, nijednom se nisu pogledali, a kamoli progovorili. Gledali su u svoje mobilne telefone, a zatim su ćaskali sa ostalim članovima žirija - Kija sa Žikom Todorovićem, a Sloba sa Damirom Handanovićem.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Informer / Foto: Vladimir Šporčić, Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track