Najnovije vesti

JEZIVO

SUZANA POSLE SILOVITOG ŠAMARA KRIJE LICE, SVE VREME JE RAŠČUPANA I NA LEKOVIMA! Ali i dalje insistira na viđanju sa Mikijem: Evo šta joj je u planu! (VIDEO)

Rijaliti

Miki Đuričić diskvalifikovan je iz "Zadruge 2" zbog agresivnog ponašanja. Čuveni pčelar Suzanu Perović udario je šamarom, a zatim je nasrnuo na bivšu Nadeždu Biljić i pljunuo je u lice, pa je i nalupao drvenom štakom. Sud je rijaliti takmičaru odredio pritvor od 30 dana.

 

 

Međutim, Perovićka ne prestaje da rida za njim i insistira na njihovom viđanju i razgovoru. Iz besa, verbalno je napala Nadeždu, zbog čega se posle javno izvinjavala.

 

"Naravno da mi je žao što sam i ja njoj rekla da su je tukli, mnogo mi je bilo žao kad sam čula njenu životnu priču. Miki očigledno ima neki problem koji mora da reši, osudila sam najstrašnije, a čuli su i drugi. Ja vam se kunem u život i život svoje dece da bih ga ubila štakom da sam videla to što je uradio Nadeždi. Šta god da se desilo, ovo nije smeo da uradi, njemu stvarno treba pomoć! Ja imam pravo da mu oprostim i da ne oprostim, ali smatram da moram da mu pomognem. Ako ne prihvati stručnu pomoć, nećemo biti zajedno", jedva je izgovorila iz ležećeg stava Suzana.

 

foto: Printscreen

Osuđena od okoline što "pati za nasilnikom" istakla je da ga ona smatra kvalitetnim čovekom, sa kojim do sada nije stupila u romansu jer im se nije dalo. Sa druge strane, toliko joj je potreban razgovor sa njim, da je i te kako spremna da snosi sve posledice izlaska iz rijalitija na svoju ruku.

 

foto: Printscreen

"Baš me briga, ako nastavite da pričate o meni ja ću napustiti emisiju. Naša ljubav je takva kakva je. Mi smo oboje ludi, takvi smo kakvi smo, oduvek smo se voleli, ali ovde je bilo suđeno da se spojimo. Želim sve ovo da napustim, da vidim svoju porodicu, da vidim Mikija. Živci mi rade, počela sam da pijem duplu dozu terapije. Došla sam ovde u emisiju da te ispoštujem, ali ja više ne mogu", pričala je ona "preko" cimera koji su se nadvikivali oko njene terapije i toga kako će se otrovati ako tako nastavi.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...