ISKRENA

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PROGOVORILA O PORODIČNIM ODNOSIMA! Otkako je postala majka više ništa nije isto kao pre: Evo koliko je stvarno u kontaktu sa NAJMILIJIMA! (KURIR TV)

Stars -

Aleksandra Prijović porodila se 6. marta ove godine. Kako je Kurir tada saznao, pevačica se porodila carskim rezom, a beba je imala 2.800 g. Dečaku je dato ime Aleksandar.

Iako Prija zasigurno ima dosta obaveza oko deteta, za svoju porodicu je, kaže, i te kako vezana. Ukoliko nisu skupa, umeju da se čuju i ponekoliko puta dnevno.

"Meni to nije nikakvo opterećenje, zato što sam ja jako vezana za svoju porodicu. Kada nisu tu pored mene ja njih svakodnevno zovem i čujem se više puta sa njima dnevno", rekla je ona na snimanju ZG Specijala.

foto: Printscreen Kurir TV

Aleksandra je za tri meseca uspela da vrati kilažu na starpo, što joj je i bila želja. Kako je istakla, sve što je potrebno je volja.

"Ja sam se trudila da što više smršam. Bila mi je želja da kad se sve završi da se vratim na staru kilažu. Uspela sam posle tri meseca."

Dok je još bila u drugom stanju, kumu Pejoviću pridružila se sna sceni i svakako ulepšala njegov koncert u srpskoj prestonici. Kada je čula da je bilo onih koji su se šalili na pevačev račun, pitajući se koliko li je kum to trebal oda plati, rekla je da mu se rado pridružila iz čiste ljubavi.

"Kum je izrazio želju i za kuma ništa nije teško. Ja mog kuma najviše volim i rado sam izašla", ispričala je Aleksandra, šaljivo dodajući da je to ujedno bio i prvi javni nastup njenog naslednika.

"Jeste, da, pevao je, to mu je bio možda... prvi javni nastup!"

Kurir.rs/J.S/Foto: Printscreen Kurir TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track