MALO JOJ ŠTO JE PUKLA 5.000 € ZA DOTAĐIVANJE TELA: Koraćeva uhvaćena kako FOTOŠOPIRA fotke, a evo koji su joj delovi KRITIČNI! (FOTO)
Foto: Pritntscreen

ŠOK

MALO JOJ ŠTO JE PUKLA 5.000 € ZA DOTAĐIVANJE TELA: Koraćeva uhvaćena kako FOTOŠOPIRA fotke, a evo koji su joj delovi KRITIČNI! (FOTO)

Rijaliti -

Ana Korać uhvaćena je kako na Instagram postavlja fotošopirane fotografije.

Naime, Koraćevoj je malo što je pred ukazak u Zadrugu pukla 5.000 evra za sređivanje i dorađivanje tela, pa sad kako bi izgledala što atraktivnija pre nego što postavi sliku na društvenu mrežu, ona dobro "poradi" na njoj.

Fanovi je često kritikuju da previše sređuje svoje slike, a sada je uhvaćena dok je obrađivala svoju fotografiju pre objavljivanja. Koraćeva je korigovala bradu, a zatim smanjila obim struka.

foto: Pritntscreen

Podsetimo, pre ulaska u rijaliti pored masaže za zatezanje i podizanje silikona, uradila je čitav tretman anticelulit masaža da bi joj noge i zadnjica izgledali perfektno. Posle privatne klinike otišla je kod zubara, opet privatnog, pa izbelela zube i skinula kamenac da bi joj osmeh sa novim usnama bio baš onakav kakav želi. Nakon toga je usledila poseta kozmetičaru i brojni tretmani na licu. Kada je otok sa usana spao, poradila je na svojoj koži. Čišćenje, hranljive tretmane, sve što joj je kozmetičarka preporučila, a posetila je i frizera i samo za nadogradnu kose dala 1.000 evra.

foto: Pritntscreen

Kurir.rs/Pink/Blic/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track