Najnovije vesti

DRAMA! MATOROJ POMODRELE USNE OD BESA UŽIVO U EMISIJI!  Voditeljka je IZBACILA iz studija da se oporavi, a za sve je kriv ON! (VIDEO)
Foto: PrintScreen/TV Pink

Strašno

DRAMA! MATOROJ POMODRELE USNE OD BESA UŽIVO U EMISIJI! Voditeljka je IZBACILA iz studija da se oporavi, a za sve je kriv ON! (VIDEO)

Stars

Jovana Tomić Matora se iznervirala zbog Ane Korać uživo u emisiji da su joj usne pomodrele zbog čega je morala da napusti emisiju kako bi se smirila.

Naime, jedan gledalac se javio i zaključio i rekao da se Ana Korać neće pomiriti do kraja emisije, sa čime se Matora složila.

"Prvo bih rekao Jovani i Sanji nešto. Ne znam kome se vi više dodvoravate, šta vas interesuje Ana i da li će ona vas pozvati, samo se ponižavate pred narodom. Za sve to je krivac David, on je krivac preko Ana. Ona je vas odgurnula zbog njega, to je moje mišljenje. Matora i Sanja furajte svoj fazon, dokazale ste svoje, to što vi govorite Ani, to je ona trebala da nazove odmah vas, ako je tolika drugarica, trebala je to da uradi. Nije narod lud, svi mi vidimo ko je i šta je. Drži svoju lepoticu pored sebe i uživaj", rekao je gledalac.

foto: Pritnscreen

"Ja nisam glupa, nego imam potrebu nekome da objasnim šta se desilo", dodala je Jovana.

Ana i Jovana ponovo su došle u žestok sukob, gde su u počele u isto vreme da viču jedna na drugoj.

"Matora lepo treba da kaže. Što je ti nisi nazvala i rekla joj:"Izvini"? Ja imam pravo da kažem svoje mišljenje", ubacivao se David.

"Ana, ako ja tebi kažem, da ne treba da radiš nešto i pričam ti za stolom i ustaneš i ispadneš budala. Neću da ćutim, nego ću da kažem ono što mislim. Izvini ako sam nekada bila surova, ali sam htela da te dozovem. Tebe je tvoj dečko trebao da podrži. Moji te svi vole, očigledno da me u tvom društvu neko ne voli. Ni ja o Davidu nemam lepo mišljenje, pa nikada nisam to rekla Ani! Sve vreme se Ana i David dopisuju, jedu g*vna, i znalo se da će ona da ćuti i uvek će tako da bude! Ja nemam lepo mišljenje o njemu, ali ga poštujem. Moj odnos sa Davidom nema veze sa odnosom koji ima sa tobom. Zato i dolaze do ovih situacija", odbrusila je Matora.

"Matora, smiri se, usne su ti pomodrile", izjavila je voditeljak Dušica, ona je Matora napustila studio, kako bi se smirila.

foto: Printscreen Pink

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...