Najnovije vesti

razočarana

NISU SE VIDELE 12 DANA! Matora pobesnela pa stavila Koraćevu na stub srama: Ni Dunav je neće oprati ZBOG OVOGA! (VIDEO)

Rijaliti

Ana Korać, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora večeras su se po prvi put susrele otkako se završila "Zadruga 2". Nekadašnje dobre prijateljice jedva su se i pozdravile, i nisu sedele jedna pored druge. Ana se sela naspram jednog od najpopularnijih rijaliti parova i bledo ih posmatrala. To je, između ostalog, isteralo Matoru iz takta, te je rešila da se verbalno javno obračuna sa njom.  

"Iskreno, Sanja, Ana i ja se nismo videle otkad smo izašle iz 'Zadruge'. Čak i sad su sedeli gore. Ja bih volela da znam šta se dešava, čini mi se da je neka tenzija", rekla je Matora u emisiji "Zadruga - Narod pita".

Inače, Ana i njen dečko David Dragojević nisu sišli pre emisije u šminkernicu da se pozdrave sa Sanjom i Matorom, te je i voditeljku zanimalo zbog čega se to nije desilo. 

"Mi smo došli u 10, nismo znali da ste vi dole. Ja sam došla našminkana i sređena, sačekali smo dok nas ne pozovu, nismo znali da je neko dole", pokušala je Ana da se opravda. 

Za to vreme, David je sedeo u publici, dok je njegova draga jedva nalazila reči pored vidno uznemirene Jovane. 

Dušica Jakovljević zatim je objasnila kakva je procedura što se tiče dolaska u emisiju, pa prokomentarisala koliko je čudno što Koraćeva nije sišla dole da se vidi sa Jovanom i Sanjom.

"Baš me briga, ne reagujem na te stvari. Hoću da sednem i da popričam sa njom. Malo mi je neprijatno, javno pričaju neki njeni kako sam ja Anu izdala, ne mogu da poverujem da to na nju utiče", prokomentarisala je Jovana. 

Bivše zadrugarke su tada ispričale da je navodno nastao problem jer je neko od Aninih prijatelja ispričao da je Matora rekla produkciji ko su Anine i Davidove "ptičice" kako bi dobila nešto zauzvrat, što su i Jovana i Sanja demantovale.

"Ja sam pozvala Sanju da je pitam šta je tačno bilo, niti sam ja Matoru uvredila, a kada sam izašla, svi su me pitali zašto me je komentarisala", rekla je Ana.

Dušica je, pak, suočila Anu sa činjenicama da su oni imali neke informacije iz spoljnog sveta, a Koraćeva se opet pravdala.

"Nismo mi krivi za to, David kada je izlazio kod doktora, uzeo je telefon. neću da pričam o tome", brzo je rekla ona.

Međutim, Sanja je otkrila da neko od Aninih prijatelja širi spornu priču o Jovani i njoj i da smatra da Koraćevoj puni glavu.

"Pozdravi svog prijatelja, treba da ga bude sramota što je takve stvari izjavio. Ta osoba proziva Jovanu na Instagramu, lajvovima, mrzi je i namerno to radi. Imam osećaj kao da on puni Ani glavu", istakla je Sanja, kojoj ovo prvo suočavanje takođe nije bilo lako. 

  "Ona je prevrtala očima kada sam ja pričala, videla sam taj klip", oštro je rekla Koraćeva. 

"Ja sam najpristrasniji prijatelj na svetu, ali ustala sam tada i kažem joj: 'Ana, to i to', a ona opet isto! Je l' to razlog da neko mene mrzi i da širi priču i pravi kampanju protiv mene? Mislim da mi treba da sednemo same i da popričamo. Kao da ti je sve što je bilo posle 'Zadruge 1' nestalo. Više ne prepoznajem Anči. Totalno je nezainteresovana i hladnokrvna. Ne znam", razočarana je bila Matora, koja je Koraćevu i te kako stavila na stub srama. 

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...