Najnovije vesti

REŠIO SAM SE ALEKSANDRE I DRAGO MI JE ZBOG TOGA! A tek da čujete kako je odreagovao na sam spomen njene ćerke Magdalene! Ta porodica za mene VIŠE I NE POSTOJI?!
Foto: Marina Lopičić

šokirao

REŠIO SAM SE ALEKSANDRE I DRAGO MI JE ZBOG TOGA! A tek da čujete kako je odreagovao na sam spomen njene ćerke Magdalene! Ta porodica za mene VIŠE I NE POSTOJI?!

Rijaliti

David Dragojević toliku je tačku stavio na odnos sa Aleksandrom Subotić da ga, kako kaže, ništa u vezi nje više i ne zanima. On je s njom, kako kaže, završio svaku priču, i drago mu je "što je se rešio". 

 

Kada su mu prenete spekulacije o Aleksandrinoj mogućoj udaji za novog dečka, što se kaže, nije ni trepnuo. 

 

"Ne znam, ne interesuje me. Nemam ja sa njom šta da pričam. Ja sam sa njom završio svaku moguću priču", rekao je u "Premijeri" David Dragojević, koji je ne tako davno bio spreman da njenu ćerku Magdalenu prihvati kao svoju. 

 

 

Naime, kada su kao par ušli u "Zadrugu 2" sa namerom da sebi osiguraju lepšu budućnost, David je devojčicu često hvalio, pa i napominjao kako joj kod njegove majke Biljane ništa ne fali. Emotivni susret u Rajskom vrtu povodom rođendana i danas se prepričava! Devojčicu su pored Aleksandre i Davida, čekali i pokloni od Velikog šefa. Sada, on tvrdi da je to sve prošlost, te da mu niko ne nedostaje.  

 

foto: Printscreen, Premijera

"Ne nedostaje mi niko. Drago mi je što sam se rešio Aleksandre", iznenadio je oštrim odgovorom David mnoge a zatim je, upitan o odnosu sa Ljubom Pantović, nastavio:


"Oni su za mene prošlost, njihova stvar, oni za mene više ne postoje", zaključio je David. 

 

foto: Printscreen Premijera

Kurir.rs/Foto: Marina Lopičić

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...