SAD SVI UPIRU PRSTOM U NJEGA I NAZIVAJU GA ALKOHOLIČAROM IZ RIJALITIJA! Dužan je silne pare, bio je i privođen: A evo koje je pravo zanimanje Ivana Marinkovića! Mogao je da ZGRĆE MILIONE!
Foto: Printscreen/YT

MALO KO ZNA

SAD SVI UPIRU PRSTOM U NJEGA I NAZIVAJU GA ALKOHOLIČAROM IZ RIJALITIJA! Dužan je silne pare, bio je i privođen: A evo koje je pravo zanimanje Ivana Marinkovića! Mogao je da ZGRĆE MILIONE!

Rijaliti -

Ivan Marinković u sam centar pažnje javnosti dospeo je zbog braka sa pevačicom Gocom Tržan. Međutim, poslednjih godina boravi u rijalitiju, te je na taj način i ostao u fokusu. Međutim, malo ko zna koje je njegovo pravo zanimanje. Naime, Ivan se pre braka s Gocom, Ivan se bavio ugostiteljstvom, ali taj posao je propao. U mladosti, trenirao je fudbal i bio izuzetan talenat kom su prognozirali svetlu budućnost, ali životni put ga je odveo na drugu stranu.

Ivan je 2001. godine prvi put sreo Gocu u jednom salonu i kao njen veliki fan prišao joj je i zatražio autogram. Za nju je on bio samo jedan od obožavatelja sve do ponovnog susreta u jednom kafiću 2006. godine. Ona je napravila prvi korak, došla do njegovog broja telefona i pozvala ga u bioskop. Sledeće godine su se venčali i dobili ćerku Lenu.

Ivan se nakon četiri godine braka odselio iz njihovog zajedničkog stana, a u avgustu 2011. godine je njihov brak i službeno okončan na ročištu u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Ivan je sam prisustvovao ročištu, dok je Goca s ćerkom bila na odmoru u Crnoj Gori.

Iako su se razveli sporazumno i dogovorili se da će ostati u dobrim odnosima zbog ćerke, dve godine nakon razvoda je došlo do njihovog prvog sukoba, nakon što je Goca Ivana prijavila policiji zbog pretećih poruka.

foto: Printscreen/Happy

Kako se navodi, on je bivšu suprugu optuživao da ne želi da skine hipoteku sa stana njegove majke pa se ona zbog toga teško razbolela, a kasnije i preminula. Takođe, tvrdio je da ga je Goca navodno pokušala izbosti nožem kad ju je uhvatio u prevari. Bivši supružnici su se kasnije opet našli na sudu zbog neisplaćenih alimentacija. I danas se vodi bitka oko neizmirene alimentacije za ćerku Lenu.

Međutim, da je danas to Ivanu najveći problem bilo bi lako. U međuvremenu je u rijalitiju "Parovi" napravio dete Miljani Kulić kog takođe ne viđa. Pored porodičnih problema, Ivan je i privođen zbog krađe, o čemu je te 2016. godine brujala javnost. Ivan i njegov drug privedeni su jer su u jednom marketu ukrali robu u vrednosti od 12.000 dinara.

Momak koji je imao mogućnost da u svom životu nešto stvori, danas je veoma često nazvan "alkoholičarom", a kako je i sam priznao lečio se od te zavisnost. Nekoliko godina proveo je u rijalitiju, a u poslednjoj sezoni "Parova" često smo gledali kako od devojke dobija brutalne batine.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/Alo/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja