Najnovije vesti

UBIJALA JE BOGA U NJEMU! PUŠTALA MU KRV! Jelena Ilić progovorila o vezi sa Ivanom, ALKOHOLU, NASILJU, zašto ga njeni neće za ZETA, a onda otkrila ŠOKANTNU istinu o NJEMU
Foto: Printscreen/Ig

Velika ljubav

UBIJALA JE BOGA U NJEMU! PUŠTALA MU KRV! Jelena Ilić progovorila o vezi sa Ivanom, ALKOHOLU, NASILJU, zašto ga njeni neće za ZETA, a onda otkrila ŠOKANTNU istinu o NJEMU

Rijaliti

Jelena Ilić progovorila je o tome kako danas, posle svih turbulencija, svađa, raskida i problema izgleda njen život sa Ivanom Marinkovićem. Prema njenim rečima, ona je uspela da ga prevaspita i sada uživaju u ljubavi.

"Prevaspitala sam ga. Jede veganske sladolede, bez mleka. Eno ga sad kod kuće, kuva ručak. Sprema ribu, i to na grilu, na terasi. Zdravo se hrani, popije jedno pivo dnevno, možda dva", kaže Jelena.

Na pitanje da li ponekad ipak dobije želju da se fizički obračuna sa Ivanom, kao što je to u luksuznoj vili "Parova" često radila, Jelena kaže da ona i Ivan sada funkcionišu daleko drugačije nego u rijalitiju.

"Desi mi se ponekad da imam one svoje momente kad sam na ivici nerava, ali to ne povezujem sa njegovim ponašanjem, koje je potpuno drugačije nego u rijalitiju. Ivan se podmladio, izgleda sveže, nema više podočnjake, upravo zbog alkohola, kojeg je dosta pio u rijalitiju. Nemam više napade panike, histerije, tek ponekad kad pročitam nešto ružno, ili ponekad u saobraćaju.

"Mojima se Ivan sada mnogo više dopada, mada ni oni nemaju pravu sliku. A kad bi živeli sa nama, kada bi živeli sa Ivanom samo dva dana, mislim da bi ga zdušno prihvatili i da bi bili oduševljeni i shvatili da je najbolji zet na svetu. Jednom ću da ih spojim, makar jedan dan, da se malo druže, makar jedan ručak da im Ivan spremi, naravno, jer ja ne znam muškarca koji bolje kuva od njega. Već time će da ih osvoji!", rekla je Jelena.

foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/Happy/Foto Pritnscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...