NADEŽDA I TOMA OČI U OČI POSLE JEZIVOG BATINANJA? Priča se da nije ostala imuna na NJEGOVE SUZE?! Satima su ridali, a onda ona je poručila SAMO JEDNO! (FOTO)
Foto: Printscreen/TV Pink

strašno

NADEŽDA I TOMA OČI U OČI POSLE JEZIVOG BATINANJA? Priča se da nije ostala imuna na NJEGOVE SUZE?! Satima su ridali, a onda ona je poručila SAMO JEDNO! (FOTO)

Rijaliti -

Nadežda Biljić i Toma Panić navodno su se sastali u strogoj tajnosti i priznali jedno drugom da se vole i dogovorili se da će se viđati. Nakon je pevačicu maneken koga je upoznala u "Zadruzi" brutalno pretukao prošle nedelje u njenom stanu, podigla se ogromna prašina, a slučaj je došao i do policije.

Toma je istog dana priveden na saslušanje, na kom je proveo nekoliko sati. On je tada dao izjavu da ga je Nadežda udarila flašom u glavu, te da je morao da je odgurne i ona je pala preko stola, pa je tada zadobila povrede. I pored batina, skandala, policije i pola estrade koja je Nadeždi pružila podršku, oni su se, kako se navodi, videli proteklog vikenda.

"Nadežda je poznata kao plahovita, voli da drami i paniči, a vrlo često i nema toliko razloga za takvim stvarima. Ne sumnjamo da je nju Toma zaista izudarao, ali ne toliko koliko je ona predstavila kada se pojavila u javnosti. Da jeste, ne bi prešla preko svega. Iako se zarekla da mu se nikada u životu više neće javiti, Nadežda i Toma su se videli. Njega je grizla savest, nije mu bilo dobro zbog toga što je napravio, zna da ga Nada voli, zna da je iskrena i da je bila rešena da prihvati sve njegove vrline i mane. Plakao je dve noći, pio je i dozivao njeno ime. Kajanje i griža savesti navele su ga da okrene njen broj. Iako prvo nije htela da mu se javi, kada joj je posalo fotografiju na kojoj plače, Nadežda se totalno slomila. Onda su se čuli i plakali zajedno sat vremena. On ju je molio da se vide, da izglade stvar. Nakon sati i sati ubeđivanja, poklekla je", ispričao je dobro obavešten izvor.

Pevačica navodno nije mogla da ostane imuna na Tomine suze.

"Emocije su bile prejake. Odlučila je da se vidi sa njim i da popričaju o svemu u četiri oka. On ju je sačekao kod druga u stanu. Jedno vreme su se samo grlili i plakali. Nisu ništa pričali. Onda je Toma molio da mu oprosti, ljubio je i plakao. Obećao je da će joj se iskupiti za sve i da će joj biti najbolji momak na svetu i najveća podrška ako pristane da pređe preko batina koje je od njega dobila. Kako je slaba na njega, a veoma emotivna i luckasta kada se zaljubi, ona je pristala. Ipak, Tomi je postavila uslove. Nema više alkohola, nema izlazaka, gledanja u druge devojke, agresivnog ponašanja i nema javnog vređanja. Ne želi da je osude svi oni ljudi koji su joj pružili podršku u momentu kada je dobila batine. Ona želi da njihovo viđanje bude u strogoj tajnosti", nastavlja izvor.

Nadežda je potvrdila navode da je Panić pokušao da stupi u kontakt sa njom, ali od pomirenja nema ni govora.

"Možda je i pokušao... S njim mogu samo uz obezbeđenje da se vidim. Neka je u depresiji, neka plače... I ja sam plakala. Ja ga ne mrzim, ne mogu emocije da prestanu preko noći", ispričala je poražena Nadežda, dok Toma nije odgovarao na pozive novinara koji su pokušavali da stupe u kontakt sa njim.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube

U ova teška vremena, Nadežda veliku utehu pronalazi u krugu porodice. Na Instagramu objavila je priču sa ocem. Sve što je napisala bilo je - "ćale".

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/S.Telegraf/Foto: Printscreen Pink

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja