KORAĆEVA KONAČNO PROGOVORILA O SVAĐI SA KIJOM, TRUDNOĆI I PARAMA! Bilo joj je svega preko glave pa propevala!
Foto: Damir Dervišagić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

KORAĆEVA KONAČNO PROGOVORILA O SVAĐI SA KIJOM, TRUDNOĆI I PARAMA! Bilo joj je svega preko glave pa propevala!

Rijaliti -

Ana Korać i Kristina Kija Kockar združile su se tokom prve sezone "Zadruge", ali njihovo prijateljstvo bilo je kratkog veka. Još kada su počele da kruže priče kako je Ana bila u šemi sa Kijinim tada i dalje zakonitim suprugom Slobom Radanovićem, sve među njima što su marljivo gradile mesecima nestalo je, naizgled, za tili čas.

Ana je nakon glasina koje je oštro demantovala prekinula svaki kontakt sa pevačicom, a posle "Zadruge 2" rešila je da stavi tačku i na bilo kakvu mogućnost da se među njima nešto promeni i poboljša.

"Pričala sam da ću joj se javiti kad izađem iz 'Zadruge', ali sam videla razne natpise i loše stvari koje je govorila o meni. Najviše me pogodila ta poslednja izjava 'da neću imati prostora da joj se javim ako se sretnemo', i onda sam stavila tačku i distancirala se. Više me ne pogađa ta priča, ravna sam crta i želim joj sve najbolje", poručila je Ana Korać.

Što se tiče tvrdnji da sa Davidom očekuje bebu otkrila je, pre svega, da im nakon izlaska iz rijalitija i te kako prija što mogu neometano da vode ljubav, bez prisustva kamera. Međutim, što se tiče prinove, nije baš to to na šta je javnost mislila.

"Nisam trudna, ali nam stiže devojčica. David i ja ćemo uzeti pomeranca, on nije nešto za to, ali znam da će se brzo navići. Ovo je taman pravi test pred bebu, da vidim kakav je kad nisam tu", objasnila je Ana, a David se nadovezao:

"Ne znam kako ću se snaći sa psom, ali mislim da bih sa bebom mogao. Čini mi se da je pas zahtevniji nego beba."

Otkako su izašli iz "Zadruge 2", Ana i David se ne odvajaju jedno od drugog!

"Od one ludnice nam nije bilo dobro, prelepo nam je sada. Idemo gde god poželimo, vodimo ljubav bez kamera, ali i dosta se odmaramo", kaže Ana, a David podržava njenu tvrdnju da mu najviše prija što mogu potpuno da se opuste u spavaćoj sobi.

Kako Ana važi za jednu od najatraktivnijih zadrugarki, njen dragi otkriva kako reaguje kada joj se udvaraju drugi muškarci.

"Ljubomoran sam, ali i volim kad ona dobro izgleda i ne smeta mi da je svi gledaju. Ima situacija kad sam ljubomoran, ali sve je u dozama normale", tvrdi David, dok Ana kroz smeh dodaje:

"Kad je ljubomoran pravi se lud, a ja oblećem oko njega kao mače. Zaista imam poverenja u njega kao i on u mene, umem i ja da budem ljubomorna ali nekako slatko, sve je u granicama normale. Mada ne skrivamo mi ništa jedno od drugog, moj telefon je i njegov i nema tajni."

Iako u toku "Zadruge" nije bila u sjajnim odnosima sa Davidovom majkom Biljanom, Koraćeva tvrdi da je sada sa svekrvom u sjajnim odnosima.

"To je najveća glupost da nisam u dobrim odnosima sa Biljanom i da sam je vređala. Nisam to radila ni kada je loše pričala o meni dok smo bili u rijalitiju, a kamoli sada. Mi smo u super odnosima", objašnjava Ana, a David takođe tvrdi da ga ne pogađaju loši komentari, kao i kritike da je "muška sponzoruša" jer vozi Anina kola i navodno troši njen novac.

"Ne pogađaju me ti natpisi, jer to nije istina, neka pišu šta hoće. Naravno da imam svoj novac i da zarađujem."

Koraćeva se odmah nadovezala da njen izabranik čak nju savetuje oko finansija:

"Potrošila sam sav honorar koji sam imala, a David tu pametno razmišlja i pametno troši. Čak je uspeo da me u nekim stvarima usmeri kako da trošim novac", ističe Ana.

Kako je u "Zadruzi 2" prekinuo svaki kontakt sa Aleksandrom Subotić, nakon što je upolovio u vezu sa Koraćevom, David tvrdi da ga bivša devojka više ne zanima, a ni njena ćerka Magdalena sa kojom je bio blizak.

"Niti sam u kontaktu, niti me interesuje, niti se raspitujem, niti čitam tekstove o Aleksandri", navodi David, a na pitanje da li mu fali Magdalena odgovora:

"Nemam nikakvu potrebu ni za njom, sve što se izdešavalo tako je trebalo da bude i odlično mi je ovako. Imam svoj život, ona ima svoj, i mene zanima samo moja sadašnjost i budućnost sa Anom."

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja