Najnovije vesti

POLICIJA ZATEKLA LOKVU KRVI I NEPOMIČNO TELO! GDE SI POŠLA, DROLJO? Snežu uličar pokušao da siluje, bacio je u kanal i zverski nasrnuo: OBUKLA SI SE ZA S*KS PA ĆEŠ DA VIDIŠ ŠTA JE S*KS!
Foto: Happy screenshot

Strašno

POLICIJA ZATEKLA LOKVU KRVI I NEPOMIČNO TELO! GDE SI POŠLA, DROLJO? Snežu uličar pokušao da siluje, bacio je u kanal i zverski nasrnuo: OBUKLA SI SE ZA S*KS PA ĆEŠ DA VIDIŠ ŠTA JE S*KS!

Rijaliti

Snežana Jovičić je pre pet godina preživela napad pijanog manijaka, koji ju je bacio u kanal pored autobuske stanice i umalo je nije silovao.

Ova kontroverzna Mladenovčanka nekada je važila za parti devojku koja je obožavala klubove i kafane u glavnom gradu prestonice, pa joj nije bilo teško da se klacka i po prevozu u sitne sate samo da bi bila sa društvom. Jedne večeri, kada je skockana pošla u Beograd u provod, desila joj se situacija od koje i danas ima traume.

"Sneža je atraktivna pojava, posebno kada se sredi za grad. Nekada je obožavala provokativne krpice i štiklice, pa je bilo neizbežno da na sebe skrene pažnju svih koji je sretnu na ulici. Tog jesenjeg vikenda Snežana je imala dogovor da dođe u grad i nađe se sa drugaricama. Bilo je kasno, ulica je bila prazna. Tek poneki automobil i ona skockana na autobuskoj stanici. Dok je pisala poruke prijateljicama, nije ni primetila da je na stanicu došao neugledan muškarac. Zarastao u kosu i bradu, odeven u stare i prljave rite. Izgledao je kao da ga je sam đavo poslao. Kada ga je ugledala, Snežana je bukvalno pretrnula od straha. Počeo je da je gleda napadno i odmerava", navodi izvor blizak učesnici "Parova" i nastavlja zastrašujuću priču.

foto: Printscreen/Happy

"Ustala je ne bi li se sklonila od njega, ali je on pošao za njom. Počela je da beži, ali uzaludno. "Gde si pošla, droljo? Obukla si se za seks. Sad ćeš da vidiš šta je seks", vikao je on.

Pomahnitali manijak uhvatio je za kosu i počeo je da je vuče u mrak. U nameri da mu pobegne, Snežana je zajedno sa njim upala u manji kanal koji se nalazio iza stanice. Manijak je bio šokiran, ali nije je puštao. Ona je dohvatila štap i počela je da ga udara. Ustala je i nastavila da ga bije i šutira u glavu i stomak. Jaukao je. Naišla su kola, ljudi unutra su videli šta se dešava, pa su odmah stali da pomognu Snežani. Uperili su farove u pravcu kanala. Videli su devojku i ogromnog čoveka kako leži u lokvi krvi i ne miče se. Ubrzo je došla policija koja je uhapsila manijaka, a Snežanu je odvezla Hitna pomoć", završava izvor.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Rijaliti/Foto Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...