DALILA DRAGOJEVIĆ NA KAPIJI RIJALITIJA! Histerisala, bacala sve što joj je palo pod ruku pa IZAŠLA NAPOLJE?! (FOTO)
Foto: Printscreen

DRAMA

DALILA DRAGOJEVIĆ NA KAPIJI RIJALITIJA! Histerisala, bacala sve što joj je palo pod ruku pa IZAŠLA NAPOLJE?! (FOTO)

Rijaliti -

Pošto nisu dobro ispratili uputstvo Velikog šefa, pojedini zadrugari danas su kažnjeni smanjenjem budžeta, a to je najteže palo Dalili koja se, kako kaže, u istoj situaciji ponovo našla drugu nedelju zaredom.

Nakon što je ishisterisala za crnim stolom i pobacala sve što joj je bilo pod ruku, napustila je Belu kuću i uputila se na kapiju rijalitija, jer više nije mogla da izdrži pritisak.

"Zadrugari, u saopštenju za prodavnicu je jasno stajalo da 15 najmlađih zadrugara kupuje, a to su: Tara Simov, Mina Vrbaški, Miona Jovanović, Nina Babić, Mateja Matijević, Marijana Zonjić, Maja Marinković, Nikola Orozović, Dejan Dragojević, Stefan Kandić, Milica Kemez, Lazar Čolić, Filip Reljić, Miljana Kulić. S obzirom na to da su se ispred prodavnice pojavili, a neki su čak i kupovali oni koji nisu najmlađi, doneli smo odluku da Ivana Šopić, Bane, Stefan Milošević, Iva Grgurić i Dalila Dragojević budu kažnjeni nedeljnim honorarima. Odlučili smo i da svi budu kažnjeni smanjenjem budžeta od po 1000 dinara", glasilo je pismo koje je pročitao Milan Milošević, nakon čega je Dalila skočila kao oparena i počela da besni.

1 / 5 Foto: Printscreen

"Ovo je druga nedelja da se skida 500 dinara od budžeta zbog kupovine. Hteli, ne hteli, zbog Dalile", izjavio je Marko, a to ju je u potpunosti dotuklo.

foto: Printscreen

"Marko, da ti ja nešto kažem. Dalila će da napusti rijaliti i da olakša svima vama. Ja vam to sada javno obećavam. Zato što ste pi*ke je*ene svi ovde!", vrisnula je ona pa se uputila na kapiju.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja