BILA JE LJUBAV MOG ŽIVOTA, A ZAVRŠIO SAM U ZATVORU ZBOG NJE! Pavao Vladilo bez dlake na jeziku: Na kraju mi je tražila razvod PRED POROĐAJ!
Foto: Happy screenshot

otkrio

BILA JE LJUBAV MOG ŽIVOTA, A ZAVRŠIO SAM U ZATVORU ZBOG NJE! Pavao Vladilo bez dlake na jeziku: Na kraju mi je tražila razvod PRED POROĐAJ!

Rijaliti -

Pavao Vladilo pred krcatom vilom "Parova" otkrio je sve detalje neverovatnog braka, te žene zbog koje je, kaže, završio i u zatvoru. Kako je otkrio, skupoceni prsten kupio je u Dubaiju i sve se činilo kao prava bajka, ali na kraju su se rastali tako što mu je pred porođaj tražila razvod.

"Samo sam joj poslao poruku da slećem. U Dubajiu sam kupio prsten koji me je koštao boga oca. Rekao sam joj da uzme godišnji odmor, da se večamo. Ona je bila ljubav mog života i završio sam uzatvoru zbog nje", pričao je Pavao u okviru "Parografa", pa nastavio: "Izgubili smo prvu bebu, ali je posle tri meseca opet ostala u drugom stanju. Međutim imala je postporođajnu depresiju i pred porođaj tražila je razvod", objasnio je on.

Aleksandra Jakšić i Milutin Radosavljević Mili javili su se tokom "Parografa" pa istakli da ocene da ovaj takmičar govori istinu.

"Ulazio sam iz veze u vezu... Ja još nisam spreman da prihvatim drugu ženu. Moja žena i ja smo i dalje povezani i nju niko ne može da zameni", otkrio je Pavao.

"Ja sam od supruge dobio 'nož u leđa' i završio sam u zatvoru. Mnogo sam joj verovao", iskren je bio Pavao.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs, M.G/Happy/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja