Najnovije vesti

SVE SE TRESLO KAD JE ZAGRMEO! Lepi Mića besan kao ris, niko nije smeo da mu STANE NA PUT!
Foto: Printscreen

TURBULENTNO

SVE SE TRESLO KAD JE ZAGRMEO! Lepi Mića besan kao ris, niko nije smeo da mu STANE NA PUT!

Rijaliti

Lepi Mića uleteo je besan kao furija pa održao Mini Vrbaški lekciju usred njenog izlaganja na zadrugarskom radiju. Naime, njega je pogodilo što se "prvo priča jedno, a onda drugo", pa nije ni obratio pažnju ko je sve prisutan, niti je iko smeo da mu stane na put. 

Mina Vrbaški pre svega je došla kako bi objasnila šta se desilo tokom svađe sa Jelenom Pešić na sinoćnoj žurki. Vladimir Tomović za to vreme spopadao je Milicu Kemez u dvorištu.

"Vladimir mi je prišao tokom žurke i pitao da li pričam sa Jelenom. Pričale smo, pričale i u jednom trenutku je rekla: 'Dajem primer, kad bih ja bila sa Vladimirom za dve nedelje ili tri meseca, jedini problem bi mi bila ti'. Ne znam zašto se ova tema potegla, bezveze se osećam, nisam u bedaku zbog toga što se dešava. Jedina devojka za koju sam rekla da bi mi bilo drago da ode u hotel bila je Jelena Pešić", pričala je Mina.

Nakon nje je u studio je ušla Grgurićeva kako bi govorila o svom odnosu sa Stefanom Karićem, ali Mića je tada upao sa Minom pa je isprozivao pred svima. 

"Ovo je Mina Vrbaški... Sinoć je rekla sasvim desetu stvar, a sada priča ovo! Rekla si da si u šoku, da si strašno povređena...", urlao je on, ne dozvoljavajući joj ni da pisne, a tek da opravda sebe.  

Iva je za to vreme samo mirno i ćutke sedela preko puta cimera koji su vodili program. 

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...