Najnovije vesti

DALILA JE SA MNOM VARALA MUŽA! Bio joj je verenik, imali su PERVERZAN s*ks, a onda je skroz RAZGOLIO Dejanovu ženu
Foto: Printscreen Youtube

Šok Intervju

DALILA JE SA MNOM VARALA MUŽA! Bio joj je verenik, imali su PERVERZAN s*ks, a onda je skroz RAZGOLIO Dejanovu ženu

Rijaliti

Mladen Vuletić tvrdi da je Dalila Dragojević sa njim prevarila muža Dejana! Pobednik Parova jedva čeka da ude u "Zadrugu" kako bi javno raskrinkao bivšu verenicu.

"Dalila je varala Dejana sa mnom! Sa njom sam se grlio i ljubio na bazenu, pričali smo o prošlosti... To sve zna i Nina Prlja, ona nas je videla!", priča kršni Crnogorac i dodaje da među njima i dalje ima emocija.

foto: Printscreen

"Iskreno, dobra je Dalila. Sa njom sam imao turbulentnu vezu, čak smo se i verili, pa kasnije raskinuli. Mi i dalje gajimo nešto jedno prema drugom. To mi je i sama priznala. Međutim, ja sad poštujem njen brak i ne bih bio s njom ponovo. Ali baš nikada, jer to je bila propast! Nismo mi bili srećni, često smo se svađali i oko najmanje sitnice. Nije ni meni ni njoj bilo lako u toj vezi i oboje smo toga svesni. Mi smo ispričana priča"!

foto: Printscreen

Mladen tvrdi da je Dalila u krevetu živa vatra.

"Bila je baš perverzna! Nikada nisam bio sa perverznijom ženom. Samo ću vam reći da je nisam vezivao ili bičevao, ali radili smo svašta! Više puta sam rekao da je u krevetu fantastična i da je svaki put bilo odlično, ma ludilo! Samo se toga i sećam. Mala zna znanje", objasnio. ć

Kad ude u "Zadrugu", Mladen se neće suočiti sa samo jednom bivšom devojkom. U tom rijalitiju je i starleta Maja Marinković, s kojom je proveo dva meseca pre nego što je ona ušla u rijaliti. Vuletić je uporedio seks sa dve aktuelne zadrugarke.

"Imao sam bolji seks sa Dalilom nego sa Majom! Ona je mnogo bolja, a Maja je još mlada. Iskreno, zaljubio sam se u Maju, pred njen ulazak u "Zadrugu" spavala je kod mene, pričali smo o svemu... Bukvalno dan pred njen ulazak u rijaliti smo raskinuli. Voleo bih da ponovo budem sa njom!", otkrio je. 

Vuletić je već bacio oko na još dve zadrugarke. "Imaću seks sa Majom, ali i Jelena Pešić je top riba, kao i lva Grgurić. Ma biće tu svega samo ako uđem u "Zadrugu", obećao je Mladen.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Hit/Foto 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...