MILJANU KULIĆ GRIZE SAVEST! Na ovo nije ostala imuna: Hoće da vrati Zoli pare, a onda spomenula i njegovu MAJKU!
Foto: Printscreen

ne zna više kako da se postavi

MILJANU KULIĆ GRIZE SAVEST! Na ovo nije ostala imuna: Hoće da vrati Zoli pare, a onda spomenula i njegovu MAJKU!

Rijaliti -

Miljanu Kulić majka je upitala da li je moguće da je ponovo sa Zolom u vezi, iako se navodno uverila da je sa njom zbog novca. Ona je o tome progovorila gostujući u radio "Amneziji" koju su vodili Čolak i Santana, i bila je iskrena do koske.

"Dostojanstvo sam izgubila na potpisivanju ugovora, tako da je ostalo blizu, nije daleko odavde", istakla je ona, pa nastavila o pomirenju:

"Ne znam šta više da ti kažem. Kada smo zajedno, što smo zajedno, on je sa mnom iz koristi. Kada nismo zajedno, što nismo zajedno. Ne znam više kako da se ponašam."

"Pitao me je da mu dam cigaretu na žurki. Ne sumnjam u Zolu, svi moji bivši su daleko dogurali", zaključila je Miljana, koja nije baš ostala imuna na reči Zoline majke Bose.

Nju je navodno interesovalo hoće li njenom sinu vratiti novac, te da li oseća grižu savesti kao majka. Miljanu je to "pogodilo tačno u centar".

"Pozdrav za teta Bosu. Osećam grižu savesti zbog udarca, znam da i njoj to teško pada. Što se ugovora tiče, nemam grižu savesti. Svakako ću mu vratiti novac, samo sam htela da vidim njegovo ponašanje. Iznenadio me je za stolom, stalno je želeo da ulazi u konflikte sa mojom majkom i sa mnom", rekla je Miksi.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track