OPA!

NADRLJALA JE KAD SANJA ČUJE! SAD TREBA DA KLEKNEM? Matora sa ovim muškarcem vodi OPASNE razgovore! (VIDEO)

Rijaliti -

Lazar Čolić Zola ne može da se pomiri sa tim što mu Jovana Tomić Matora nije dala budžet.

Čolić je prekorio Matoru što je ostalim zadrugarima dala budžet, a ti ukućani prema njegovom mišljenju ne zaslužuju to. Tomićeva se sve vreme izvinjavala Zoli i pričala mu da ga nije videla, a on je nastavio sa pridikama.

foto: Printscreen

"Ako ti smatraš da ja tebi nisam namerno dala budžet i ljutiš se zbog toga, onda Mateja ne treba da progovori sa mnom. Bolje bi bilo da si ustao i rekao da nisi očekivao od mene da ti ne dam budžet, nego što si rekao da sam ja licemer", pričala je nervozno Matora.

"Vidim da si dala nekim ljudima budžet o kojima si svašta pričala", dodao je Zola i nastavio:

foto: Printscreen

"Ti si davala ljudima budžete, a o njima imaš katastrofalno mišljenje. Kada si dala Ivi, ti si ublažila svoje mišljenje, kada si davala Maji budžet, spomenula si Sanju. Meni si danas u nekim situacijama bila kontradiktorna", rekao je Zola.

"Što se mene tiče mi možemo da ne progovorimao, ali ako je nula ovo proizvela u tebi, onda je trebalo da ti dam nulu. Kako da ti objasnim da sam zaboravila, da te nisam videla? Je l' treba da kleknem da ti pop*šim k*rac?", besnela je Matora, te je posle ovih reči napustila spavaću sobu besna.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track