TOTALNO RASULO U ZADRUZI: Anabela odbrusila Mlađi, on je udario tamo gde najviše BOLI! Pevačica BRIZNULA U PLAČ (VIDEO)
Foto: Printscreen

ovo je boelelo

TOTALNO RASULO U ZADRUZI: Anabela odbrusila Mlađi, on je udario tamo gde najviše BOLI! Pevačica BRIZNULA U PLAČ (VIDEO)

Rijaliti -

Anabelu Atijas je imala žestoki sukob sa Ninom Babić i Mlađom Jovanovićem kada joj je mlađa cimerka otela hranu iz ruke. Pevačica je odmah iznela svoje mišljenje o ovoj situaciji, ali se osvrnula i na situaciju koja se pre toga desila.

foto: Printscreen/Youtube

"Nadam se da su svi videli kako je to izgledalo. Moram da napravim i digresiju i da se osvrnem na situacije koje su joj prethodile. Ali, kada je pica doneta, stavljenje su na tri dela ovog stola. Jedna je stavljena ispred nas, ja sam krenula prema parčetu, uhvatila sam, kada sam htela da ga povučem, shvatila sam da Ninina ruka drži dva parčeta, ona je rekla: "Ovo je za Mlađu i mene". Ja sam pustila tu parče, a Luna je tu poludela i zbog onoga na nominacijama što je rekla za Jelenu", istakla je Anabela.

"Ušla sam u sobu, Mlađa je pričao da leži tu danima, da je nesposoban, da se Nina bori za njega, a ne znam u čemu je problem, ja sam tu picu pustila", nastavila je Atijasova.

foto: Printscreen/Youtube

"Nije bilo tako, Anabela. Ja sam ležao u sobi, nisam mogao da se pomerim jer sam se ukočio, Luna je utrčala u sobu i napala Ninu: "Što ti da nosiš Mlađi, neka se bori sam za sebe, nije valjda nesposobna". Ja sam rekao da me ne mešaju i da bih se izborio sam da mogu", ubacio se Mlađa.

"Ja sam pustila picu, ne vidim u čemu je problem. Ja nisam prva koja priča da joj Nina otima nešto. Ja sam čak pohvalila Ninu kad sam ušla, neću više nikada da donosim zaključke dok ne upoznam ljude. Iznenadilo me je da tako mlada devoja ima takvo ponašanje. Ja sam rekla: "Ne daj Bože da se neka moja ćerka ovako ponaša", ona mi je rekla: "Trebalo je više da ih tučeš, da se ne ponašaju ovako". Ne znam odnose sa Miljkovićem, ali je jako nisko udarao po meni tu noć", nadovezala se Anabela.

foto: Printscreen/Youtube

"Ti pričaš ovde o nasilju nad ženama, a udaraš sve ovde. Ti jesi nasilnik, pokazala si to ovde", poručio je Jovanović.

"Da, mrzim siledžije, pretiš mi nekim imenima i prezimenima", uzvratila je Anabela.

"Ti si isfrustrirana žena, imaš problem sa svojom porodicom, pa napadaš nas, ljubomorna si na mlađe devojke. Pomenuo sam ti fudbalera, koga dobro znaš", dodao je Mlađa.

foto: Printscreen/Youtube

"Videli smo svi kako si ispala u prvoj sezoni. Zovu te Grdana", odbrusio je Mlađa.

foto: Printscreen/Youtube

"Destruktivan si", istakla je Anabela.

foto: Printscreen/Youtube

"Uništila si svoju ćerku, ponižavaš njenog dečka, pričaš da ti je ćerka dno dna", uzvratio je Mlađa.

Kurir.rs / M.M

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track