Najnovije vesti

LJUPKA STEVIĆ PODELILA RADOSNE VESTI: Postali smo bogatiji za još DVOJE DECE! Blizanci će uskoro biti SA NAMA!
Foto: Printscreen Instagram

prelepo

LJUPKA STEVIĆ PODELILA RADOSNE VESTI: Postali smo bogatiji za još DVOJE DECE! Blizanci će uskoro biti SA NAMA!

Stars

Pre deset dana u našoj državi je uvedeno vanredno stanje. Preporuka nadležni je da niko ne ostanemo kod kuće, što je mnogima teško palo, budući da živimo u vreme kada je život dosta brz. Među njima je i naša pevačica Ljupka Stević koja je trenutno u porodičnoj kući u Kostolcu. Imala je da podeli radosne vesti.

foto: Nemanja Nikolić

"Trenutno se nalazim u svojoj porodičnoj kući gde imam veliko dvorište, tako da mi izolacije ne pada teško. Drago mi je što imam svo vreme ovog sveta da budem sa svojom porodicom, da čitam knjige i gledam filmove", rekla je pevačica i pa je otkrila radosne vesti.

"Imamo ovde u kući dvoje dece, a ono što je divno je da smo postali bogatiji za još dvoje dece, moj brat je dobio blizance i uskoro će nam se bebe pridružiti ovde u našoj kući. To nam stvara dodatnu odgovornost da budemo oprezniji, iako smo maksimalno oprezni", rekla je pevačica i dodala da ona već nekoliko dana nije napuštala kuću prema preporukama nadležnih organa.

foto: Printscreen/Instagram

"Izlazite isključivo samo kada treba da nabavite hranu, a nabavljajte je za nekoliko dana, da ne morate da izlazite svakoga dana", rekla je pevačica.

Ljupka uživa u vremenu provedenom sa bližnjima jer ne živi sa porodicom, tako da joj je ovo vreme dobrodošlo da oživi sve one divne uspomene i sećanja.

"Osećam se kao srednjoškolka, kada sam živela ovde. Dani su identični, ali mi brzo prolaze, družim se sa dve devojčice koje imam ovde u kući, a uskoro nam stižu još dve devojčice. Priroda se regeneriše, sa ovim našim povlačenjem u domove, tako da me to raduje", rekla je pevačica i svima preporučila da prate preporuke nadležnih.

Kurir.rs / Alo / M.M

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...