UHVAĆENA U JOŠ JEDNOJ LAŽI! Luna Marku prećutala i ovaj detalj! Isplivali dokazi da je kod Gastoza otišla sa ovim DEČKOM
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

biće novi haso

UHVAĆENA U JOŠ JEDNOJ LAŽI! Luna Marku prećutala i ovaj detalj! Isplivali dokazi da je kod Gastoza otišla sa ovim DEČKOM

Rijaliti -

U "Zadruzi" je nastalo opšte rasulo kada je Marko Miljković saznao da je Luna Đogani u noći kada se pomirila sa njim bila u stanu kod Nenada Sinđelića Gastoza sa kojim je imala aferu. Đoganijeva je na sve načine pokušala da sebe opravda, pa se upetljala u još veće laži.

Naime, Đoganijeva nije mogla da se usaglasi oko dve verzije jedne te iste priče, te zadrugarima, a pogotovo Marku Miljkoviću, još uvek nije najjasnije da li je Luna te noći kod Gastoza otišla sama, taksijem, ili u pratnji drugarice Jelene... Međutim, izgleda da nije tačna nijedna od verzija koju je Luna predstavila zadrugarima i gledaocima već ona treća, koju je otkrio Stefan Šebez, Gastozov prijatelj.

- Čekaj, nije mi jasno zašto on da ide po Gastoza ako idemo kod tebe kući, Gastoze? Zašto bi išao po tebe, pa po mene, ne kapiram - dogovarala se Luna sa Stefanom Šebezom oko odlaska kod Gastoza, na šta joj je on odgovorio:

- A, znači kod njega blejimo... Gde si ti onda, da ja dođem po tebe, pa onda idemo kod ćurana - odgovorio joj je Šebez sa kojim je, po svemu sudeći, otišla kod Gastoza, što je takođe prećutala Marku.

Kakav si mi sa käsekrainer? ????? @gasttozz.official

A post shared by Stefan Šebez (@stefansebez) on

kurir.rs/pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track